subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Fiksevi u Rumuniji za poslednje kolo pred playoff i playout

Ovog vikenda igra se poslednje kolo regularnog dela prvenstva Rumunije pred početak playoffa i playouta, a postoji jedna interesantna činjenica za utakmice ovog kola.

Naime, stanje u borbi za mesta koja vodu u play off  je najinteresantnije, Vitrolul i Steaua su osigurali svoje mesto u nastavku borbe za titulu i Evropu dok se za prestala četri mesta bore 5 ekipa između kojih je samo 2 boda razlike.

Trećeplasirani Kluž sa kaznom od -6 bodova ima 40 bodova i igra na svom stadionu protiv prvoplasiranog Vitrolula.

Četvrtoplasirana je ekipa Universitatea iz Krajove koja takođe ima 40 bodova i igra meč sa petoplasiranim Gaz Metanom, bod im garantuje plasman u playoff, a poraz može da ih izbaci iz njega pod uslovom da šestoplasirani Dinamo iz Bukurešta i sedmoplasirana Astra ostvare očekivane pobede.Astra igra na domaćem terenu protiv Botosanija i u strašnoj je formi, dok Dinamo gostuje ekipi Panduri koja duže vreme ne zna za pobedu.

Iako kvote na pobede ovih timova nisu velike, predlažemo vam da odigrate na pobedu Astre koja se plaća kvotom kvotom 1,40, mada su neke kladionice i skinule ovaj meč iz ponude, takođe mislimo da je pobeda Dinama protiv ,,nezainteresovanih“ Pandura takođe ,,sigurica“ kvota je 1,35. Još jedan meč koji će najverovatnije iz playoffa izbaciti ekipu Gaz Metana, koja je u zimskom prelaznom roku ostala bez najboljih strelaca, a koji vam predlažemo da odigrate jeste da će ekipa Universitate iz Krajove na svom terenu pobediti Gaz Metan, kvota na pobedu domaćina je  1,55, iako međusobna tradicija nije na njihovoj strani, mislimo da su kvalitetiniji od rivala, ali oprezno jer i sa nerešenim ishodom mogu u playoff.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje