sreda, 17. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (4. mart)

Subota je omiljeni dan većini kladioničara, a pokušaćemo da vam pomognemo pri odabiru današnjih parova time što ćemo za određene mečeve ispisati interesantne statističke nizove koji mogu da odnesu prevagu prilikom vašeg današnjeg odabira. Srećno!

Roma je pobedila na poslednjih 15 utakmica na svom stadionu u okviru prve lige Italije. Kakve su šanse Napolija danas?

Borusija iz Dortmunda je neporažena na svom terenu 31 put uzastopno (računajući mečeve Bundeslige). Hoće li ostati neporaženi i danas protiv Leverkuzena?

Benfika je slavila na 42 od poslednjih 49 utakmica u okviru prve lige Portugala. Jesu li i po vama favoriti večeras?

Tip 3+ bio je prolazan na 8 od poslednjih 9 utakmica Sautemptona u okviru prve lige Engleske. Očekujete li goleadu na utakmici sa Votfordom?

VBA ove sezone igra sjajno, te su na 7 od poslednjih 8 utakmica na svom stadionu u okviru engleske Premijer lige osvojili tri boda. Kakve su šanse Kristal Palasa danas?

Tip 0-2 mogao je da se naplati na 7 od poslednjih 8 utakmica Stouka pred svojim navijačima u okviru prvenstva. Hoće li Stouk i Midlzbro danas igrati „zatvoren“ fudbal?

Iako Lester ne igra na nivou na kom su igrali prošle sezone, situacija kod Hala je još gora. Fudbaleri gostujuće ekipe su poraženi na 10 od poslednjih 11 gostujućih utakmica u okviru prvenstva.

Tip 3+ mogao je da se naplati na 13 od poslednjih 14 utakmica Svonsija u okviru engleske Premijer lige, ali treba imati u vidu da Svonsi nije primio gol na 5 od poslednjih 6 utakmica protiv Barnlija u okviru svih takmičenja.

Liverpul je neporažen na 19 od poslednjih 20 utakmica na svom terenu u okviru prve lige Engleske. Kakve šanse ima Arsenal na današnjem susretu?

Tip 3+ mogao je da se naplati na 9 od poslednjih 10 utakmica Real Madrida u okviru prve lige Španije. Eibar ove sezone igra fantastično, te nije isključeno ni da vidimo makar po gol sa obe strane.

Hofenhajm je neporažen na 20 od poslednja 22 meča u okviru nemačke Bundeslige. Hoće li ostati neporaženi i danas?

Tip 0-2 bio je prolazan na 7 od poslednjih 8 utakmica Kaena u okviru prve lige Francuske. Očekuje li nas i danas susret bez mnogo pogodaka?

Koji su vaši predlozi za danas?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Za više kladioničarskih predloga, posetite naš prijateljski sajt.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje