nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Filadelfija Iglsi – Njujork Džajantsi – Najava utakmice

Danas je lep dan u Americi za ljubitelje sporta. Osim toga što je danas kataločki Bozic, ovaj dan ce proći u znaku sporta. Imamo po tri utakmice iz NBA i NFL lige pa ko voli nek izvoli.

Program otvaraju Kanzas Siti Cifsi i Las Vegas Rejdersi. Zbog sumnjivih vremenskih uslova taj ćemo meč preskočiti i prebaciti se na drugi u kojem će snage odmeriti Filadelfija Iglsi i Njujork Džajantsi. U pitanju je divizijski meč u kojem je Fila favorit sa 13.5 poena. Jasno je šta kladionice misle o ovom meču i mi idemo u tom smeru.

Fili je potrebna pobeda kao čoveku vazduh. U seriji su od tri poraza gde su u svim segmentima igre nadigrani. Ne liče na sebe i konačno je neko naplatio sve propuste u njihovoj igri. Dobili su ih redom San Francisko, Dalas i Sijetl. Porazi protiv San Franciska i Dalasa i nisu bili tako iznenađujući, ali onaj protiv Sijetla i te kako jeste. Počela su da se postavljaju neka pitanja i sada je na Fili da pokaže od čega je sastavljena.

Na ruku im ide to što im dolaze Džajantsi. Biće dodatno motivisani, jer je ovo divizijski meč. Na sve to Džajantsi već duži niz utakmica igraju sa Tomijem Devitom, rezervnim kvoterbekom. Pokazao se Devito kao solidna zamena, jer je uspeo da upiše tri vezane pobede koje su prekinute porazom od Nju Orleansa.

U ovom trenutku osim samopouzdanja sve ostalo je na strani File. Na svakoj poziciji su jači za klasu i očekuje se jedan uragan. Fila kuburi u napadu, Fila kuburi u odbrani no ova utakmica je ta u kojoj se vraća samopuzdanje. Svestan je toga Nik Sirijani, svestan je toga i Džejlen Hrst.

Očekujemo da Fila krene jako od starta i da spakuje 30 poena Džajantsima koji protiv top timova nemaju šta da traže. Mnogo više lopte će biti kod File i to će biti presudno.

Predlog za klađenje: Fila više od 26.5 poena 1.65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje