ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kanzas Siti Čifsi – Las Vegas Rejdersi – Specijal predlog

Trevis Kelsi 66.5+ uhvaćenih jardi

Ajde čisto da ispoštujemo današnji praznik. Nadam se samo da nećemo biti preambicizoni. Zbog promenljivih vremenskih uslova i velike verovatnoće da će kiša padati na ovoj utakmici izbegli smo tipovanje konačnog ishoda, ili overa/undera. Ipak, da bi nam ovaj praznik prosao što zanimljivije odlučili smo se za jedan specijal predlog.

U pitanju je tajt end Kanzasa Trevis Kelsi koji mora da ima dobar dan ukoliko Kanzas misli da ostvari pobedu.

Kanzas je na skoru 9-5. I dalje se juri taj prvi sid koji donosi slobodno prvo kolo u plej ofu i put kroz njihov teren. Situacija nije idealna, jer ne zavisi sve od njih. Majami je juče pobedio Dalas, a Baltimor ima jako težak meč protiv San Franciska. Takođe, baš sledeće nedelje igraju Majami i Baltimor, a ta dva tima su u ovom trenutku iznad Kanzasa.

Ono na šta mi igramo jesu sigurne ruke Kelsija i njegova tradicija protiv današnjeg protivnika. Njegova konekcija za Mahomsom je neprevaziđena i neki kažu da mogu igrati i žmurećki. Ove godine Kanzas kuburi sa hvatačkim korpusom, tačnije sa ispuštenim loptama. Po tom parametru su ubedljivo najgori u ligi i na tome mora da se radi. Ako je neko siguran i ako nekom Mahoms veruje onda je to Kelsi.

Kelsi je nerešiva enigma za Vegas, jer ih maksimalno teroriše. Ove godine su već jednom igrali i Kelsi je imao 6 uhvaćenih lopti za 91 jard. Ako bi gledali i neke ranije mečeve dolazimo do podatka da je ovu marginu Kelsi prešao na šest od poslednjih devet duela. Naravno, ne može se to gledati kao u košarci, ali jasan je pokazatelj da Vegas nema rešenja za njega i da će to Mahoms maksimalno koristiti.

Napomena:

Specijal predlozi u američkom fudbalu su jako teška kategorija za pogoditi. Postoji mnogo parametara na koje treba obratiti pažnju, od protivničke odbrane, sopstvenog napada, vremenskih uslova i na sve to niko na svetu ne zna šta je planu glavnog trenera i ofanzivnog koordinatora koji zove akcije. Zbog toga se ovi predlozi ne igraju sa velikim uplatama i služe da praćenje utakmice bude zanimljivije.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje