petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

FK Crvena Zvezda pred Mladost

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 21 čas dočekuju ekipu Mladosti na stadionu „Rajko Mitić“ u okviru drugog kola nacionalnog šampionata. Posle remija protiv Vojvodine izabranici Dejana Stankovića će pokušati da dođu do prve ovosezonske pobede i zabeleže tri boda.

MEĐUSOBNI DUELI

Crvena zvezda je protiv Mladosti do sada odigrala 33 utakmice u svim takmičenjima. Zabeležili smo 26 pobeda, pet nerešenih ishoda i dva poraza, uz gol razliku 78:26. Od 2000. godine pa do sada, crveno-beli su igrali 24 meča protiv ovog rivala i na svakom susretu ostali neporaženi. Zvezda je slavila na 20 utakmica, dok je u pet navrata duel završen bez pobednika, a gol razlika iznosi 59:21.

Poslednji susret Zvezde i ekipe iz Lučana je odigran 20. marta prošle sezone na našem najvećem stadionu u okviru 28. kola domaćeg prvenstva, a crveno-beli su slavili sa 4:1 golovima Milunovića, Kange, Pavkova i Nikolića, dok je jedini gol za Mladost postigao Jovanović.

BUDITE UZ ZVEZDU
Posle više od 380 dana tribine popularne „Marakane“ su bile posećene na meču protiv Vojvodine kada je više od 20.000 „Delija“ bodrilo naš tim, a takva poseta se očekuje i na meču protiv Mladosti. Kupovina karata je dostupna onlajn putem, kao i na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“ u petak od 10 do 19 časova, dok će u subotu trajati od 11 sati pa sve do početka utakmice.
Direktan prenos utakmice drugog kola, između Crvene zvezde i Mladosti, možete da pratite na kanalu Arenasport 1 sa početkom u 21 čas. Ukoliko niste u prilici da pratite video prenos uživo, možete biti uz naše igrače i na Zvezdinoj aplikaciji, putem tekstualnog prenosa na našem Meč centru, koji je aktivan na svakoj utakmici, iz minuta u minut, kao i na zvaničnom Tviter nalogu našeg kluba.
FORMA EKIPA
Crvena zvezda je odradila sjajne pripreme u Austriji i na četiri pripremne utakmice zabeležila tri pobede i jedan remi. Iako su fudbaleri Dejana Stankovića odigrali bez golova protiv Vojvodine, naš tim je napadao tokom čitavog meča i stvarao šanse, ali je nedostajalo mirnoće u realiziaciji naših prvotimaca. Posle ove utakmice crveno-beli će sigurno ići na pobedu i prva tri boda ove sezone u Superligi Srbije, a ono što može da raduje naš sručni štab jeste da će i za ovaj susret moći da računa na sve fudbalere.
Mladost je na pripremama odigrala šest kontrolnih mečeva, a od toga zabeležila tri pobede, dva remija i jedan poraz. U prvom kolu ekipa iz Lučana je poražena minimalnim rezultatom na svom stadionu od povratnika u najviši rang srpskog fudbala – Radičkog 1923, tako da trenutno zauzimaju 13 poziciju na tabeli. Mladost je na ovom susretu bila ubedljivo bolji rival, ali ekipa Ivana Stefanovića nije uspela da zabeleži pozitivan ishod u prvom kolu nacionalnog šampionata. Mladost u narednom periodu očekuje nešto teži raspored pošto posle gostovanja našem timu dočekuju Vojvodinu na svom stadionu.
NAJBOLJI PROTIVNIČKI IGRAČI
Dva najbolja fudbalera Mladosti su iskusni napadač Milan Bojović koji je prošle sezone bio najbolji strelac ekipe sa 18 golova, a uz njega najveće „oružje“ tima iz Lučana je svakako brzonogi krilni napadač Saša Jovanović koji je bio strelac jedinog pogotka za Mladost u prethodnom susretu ova dva tima. Kada se radi o čuvarima mreže, trener Ivan Stefanović najviše poverenja ima u mladog Maksima Milovića koji je bio standardan i prošle sezone. Na bekovskim pozicija su dvojica iskusnih fudbalera Miloš Cvetković i Nikola Leković, a na sredini terena je nezamenljivi tridesetpetogodišnji Vladimir Radivojević kome je ovo šesta sezona u dresu Mladosti i jednu godinu stariji od njega Janko Tumbašević.
SUDIJA MEČA
Glavni arbitar na utakmici drugog kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Mladosti biće Miloš Milovanović. Pored aut linija pomagaće mu Jovan Grujić i Oliver Petrović, delegat meča biće Miroslav Stojanović, dok će u VAR sobi sedeti Dalibor Đurđević.
OSTALI MEČEVI
Petak:
– 17:30 Radnički 1923 – Spartak Subotica
– 20:00 Voždovac – Proleter
Subota:
– 18:55 Radnički Niš – Napredak
Nedelja:
– 18:55 Metalac – TSC
– 21:00 Vojvodina – Partizan
Ponedeljak:

– 19:00 Kolubara – Radnik


Izvor: FK Crvena Zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje