subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (23.07.2021)

I u novoj sezoni 2021/22 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


Radnički Kg – Spartak Subotica : Radnički je u prvom kolu srećno pobedio u Lučanima, kada im se povredio i najbolji igrač utakmice golman Leković, pa su sada ostali bez tri golmana, pa će danas na gol, golman omladinaca koji danas debituje. Sa druge strane napadački Spartak koji uvek igra napadački i otvoreno sa igračima poput Tufegdžića, Srećkovića i drugih. Iskusniji su u Super ligi, pa mi kada se pogledaju sve činjenice, nameće predlog W2 po kvoti 1,80, jer teško da će Radnički imati istu dozu sreće!

Voždovac – Proleter: Izuzetno zanimljiva utakmica na krovu, dve ekipe koje su poražene u prvom kolu, potpuno zasluženo, doduše Voždovac sa igračem manje od 15.minuta. Od kako je došao trener Rogan, Voždovac igra dosta bolje, naročito na domaćem terenu, gde imaju veštačku travu kao saveznika. Proleter je zanimljiv tim, koji se odlično pojačao, Kaluđerović, Brana Milošević, golman Petrić, tradicija kaže da na mečevima ovih rivala nikadan nije slavio gost, a uglavnom nisu viđane ni goleade, pa je predlog 1X&0-3 gola.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje