utorak, 28. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

FK TSC / Najava utakmice protiv Kolubare

BAČKA TOPOLA –Ekipa FK TSC-a u ponedeljak 13. marta od 16.30h gostuje ekipi Kolubare u Lazarevcu u 26. kolu Superlige, dobro motivisana i u uverenju da će to biti zanimljiv i dobar meč u kome će osvojiti sva tri boda.

Uoči meča u ponedeljak šef stručnog štaba TSC-a Žarko Lazetić je istakao da očekuje tešku „đon“ utakmicu protiv iskusne ekipe Kolubare koja je u ovom delu prvenstva uzela isti broj bodova kao i TSC.

Gostujemo pravoj domaćinskoj ekipi koja je 80 odsto svojih bodova uzela na domaćem terenu. Imaju iskusne igrače koji znaju da promene ritam utakmice, da je kontrolišu i povedu u smeru koji žele. Glavna bitka će se voditi u tome što ćemo mi želeti ritam i intenzitet, dok oni utakmice kontrolišu na drugačiji način. Neće nam biti lako u Lazarevcu i videćemo ko će kome uspeti da se nametne, a od toga će zavisiti uspeh utakmice“, rekao je Lazetić.

Lazetić je naglasio da nije imao problem da motiviše ekipu, jer smatra kako su grači svesni da im je poraz protiv Zvezde, kao i način na koji su ga doživeli, najbolja inspiracija za predstojeći duel.

Više problema da motivišem igrače imao bih da smo pobedili. Ovako su momci ostali uskraćeni za nešto što je izgledalo da im pripada i što su zaslužili. Zbog toga verujem da će na teren uspeti da prenesu dobru reakciju koji su imali i na treninzima. Mislim da smo spremni, pogotovu  jer nam je potrebna potvrda dobrih igara koje smo do sada pružali“, dodao je Lazetić.

Odbrambeni igrač Aranđel Stojković se složio da je atmosfera među igračima, posle utakmice sa Crvenom zvezdom, odlična.

Protiv Zvezde smo odigrali izvanrednu utakmicu, po meni našu najbolju u prolećnom delu sezone. Verujem da će predstojeći meč biti sasvim drugačiji i da nam teren u gostima sigurno neće dozvoliti da utakmicu sa Zvezdom prenesemo u  Lazarevac. Na nama je da idemo maksimalno borbeno na svaku loptu i na svaki duel, da probamo da iskoristimo šanse koje budemo pravili. Olakšavajuća okolnost je što nam se u ekipu vraća naš najbolji igrač ove sezone Saša Jovanović  i mislim da će upravo on biti čovek odluke protiv Kolubare“, rekao je Stojković.

Utakmica 26. kola Mozzart Bet Superlige Srbije se igra u ponedeljak, 13. marta u Lazarevcu od 16.30, direktan prenos je obezbeđen na kanalu Arena Premium 1.

FK TSC se trenutno nalazi na 4. mestu tabele sa 49 osvojenih bodova, dok je Kolubara 9. sa 30 bodova.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje