petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti na korak od playoff-a?

➡️ RUMUNIJA: Liga 1

🇷🇴 20:00 Hermannstadt – U Craiova 1948

TIP: W2 (1.70)

Sporni meč koji je prekinut izmedju U Craiove 1948 i Sepsi-a, zbog skandiranja navijača U Craiove konačno je rešen. Disciplinska komisija, prvobitno je dodelila 3 bodova Sepsi-u, međutim žalba U Craiove 1948 je uvažena, tako da će se ovaj meč ponoviti.

To znači da se Sepsi-u brišu 3 bodova na tabeli, samim tim padaju na poziciju koja vodi u playout-u. Pogodite ko ih je prestigao, pa upravo U Craiova 1948 sa serijom odličnih rezultata (11 mečeva bez poraza u svim takmičenjima).

Razlika izmedju U Craiove 1948 i Sepsi-a je 1 bod na tabeli. Sepsi ima dosta teži zadatak, jer večeras gostuju FCSB-u. Ukoliko U Craiova pobedi Hermannstadt, a Sepsi izgubi od FCSB-a, U Craiova je u playoff-u.

Uprava U Craiove je dodatno motivisala svoje igrače, naime u slučaju da obezbede playoff, dobiće premije u iznosu 5.000e – 15.000e, a 2 igrača će automtaski dobiti produženje ugovora.

Hermannstadt nema nikakava imperativ za pobedom, s obzirom da će igrati u playout-u. Na drugoj strani U Craiova sa serijom odličnih rezultata, dolaze dosta motivisani, jer je žalba uvažena, kao i premije koje će dobiti, ako obezbede plasman.

Sve ukazuje na pobedu Craiove, tako da igramo „sigurniju“ varijantu, W2 (pobeda gosta, u slučaju nerešenog rezultata, kvota je 1.00), probaću i čistu 2 (2.55), na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje