nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

FK TSC / Najava utakmice protiv Vojvodine

BAČKA TOPOLA – Fudbaleri TSC-a u nedelju 12. novembra od 19.30h na svom stadionu TSC Arena, dočekuju ekipu Vojvodine u 15. kolu Superlige, sa željom da pobede svog velikog rivala.

Šef stručnog štaba TSC-a Žarko Lazetić je rekao da očekuje dobru utakmicu, iako njegov tim ima samo jedan dan za pripremu.

„Posle neprospavane noći smo, pravo sa aerodroma, otišli na trening i fokus nam je već na Vojvodini. Među našim klubovima je veliki rivalitet i jasno nam je da nas i oni, kao i većina drugih ekipa, tretiraju kao veliki plen. Vojvodina je klub sa ozbiljnim ambicijama i pobeda protiv nas im je važna. Iako smo napravili veliku bodovnu razliku, činjenica je da smo tek pri kraju prvog dela prvenstva i da nema opuštanja“, rekao je Lazetić.

On je naglasio da je Vojvodina izvanredna ekipa, sjajno vođena od strane Ranka Popovića koji je u klub doneo ozbiljnost, disciplinu i organizovanost.

„Kod njega prepoznajem dosta toga iz Japana i pogotovu Austrije, jer smo imali prijateljske utakmice sa Šturmom iz Graca koji je vodio sa velikim Ivicom Osimom. Prepoznatljiv je po intenzitetu i direktnoj igri, deluje da je rasteretio igrače i od njih uspeva da izvuče maksimum. Ekipa se navikava na njega i dobro igraju,  što se naročito videlo u poslednje dve utakmice, kao i na onoj protiv Javora koji su uspeli da dobiju iz zaustavnog vremena. Ozbiljan su tim i uz Čukarički, Voždovac i Novi Pazar najveći su nam konkurenti za mesto u Evropi sledeće godine“.

Lazetić je ponovio da je za njega i sve u TSC-u takmičenje u Evropi, bez obzira na sve, veliki izazov i veliko zadovoljstvo.

„U narednim utakmicama će se videti kako ćemo se adaptirati i podneti pet primljenih golova. Nadam se da ćemo uspeti da izvučemo dodatni impuls i da dobro odgovorimo na predstojeći važan vojvođanski derbi. Koliko god bilo teško posle ovakvog poraza, upravo sada pozivam  navijače i sve koji vole klub da dođu i podrže igrače. Potrebno je da u ovom trenutku dobiju dodatni motiv da budu na najvišem mogućem nivou. Svakako ćemo pokušati da se nametnemo i da idemo na pobedu. Jasno nam je da  protivnik želi poziciju na kojoj smo mi sada, ali merićemo se i takmičiti pa će se videti ko je bolji“, zaključio je Lazetić.

Odbrambeni igrač Miloš Cvetković  se složio da poraz od Frajburga i pet primljenih golova nikome u klubu nisu lako pali.

„Nije prijatno biti poražen, ali atmosfera na stadionu i navijači su bili fenomenalni, sve osim rezultata je bilo dobro. Obzirom da u nedelju igramo novu utakmicu i spremamo se za nju, nemamo vremena da tugujemo. Vojvodina se podigla u poslednjih mesec dana i znam da nas očekuje teška utakmica u derbiju kola, ali daćemo sve od sebe da pobedimo“, rekao je Cvetković.

Utakmica TSC-Vojvodina igraće se u nedelju 12. novembra od 19.30h na stadionu TSC Arena u Bačkoj Topoli.

FK TSC je 3. na tabeli Superlige Srbije sa 26 osvojenih bodova, dok je Vojvodina na 4. mestu sa 19 bodova.

“Topolski Sportski Club” (TSC)

Prvi fudbalski klub u Bačkoj Topoli formiran je 1912. godine a zvanično postoji od 1913. godine pod imenom „Topolski Sportski Club“ (TSC). Klub je gradski, a generalni sponzor kluba je kompanija „SAT-TRAKT” DOO iz Bačke Topole. Predsednik kluba je gospodin Janoš Žemberi, a generalni direktor je Sabolč Palađi. A tim je u sezoni 2018/2019. osvojio prvo mesto u Prvoj ligi Srbije i prvi put u istoriji plasirao se u Superligu Srbije.

O kompaniji SAT-TRAKT http://sattrakt.rs/

Kompanija SAT-TRAKT je prisutna na srpskom tržištu od 1993. godine i jedan je od vodećih distributera opreme za kablovsko distributivne sisteme i sistem integrator KDS-a u regionu.

SAT-TRAKT je kompanija specijalizovana i za veleprodaju telekomunikacionih servisa za prenos signala namenjenih ISP, kablovskim i VoIP operaterima kao i poslovnim klijentima. SAT-TRAKT poseduje širok spektar telekomunikacionih usluga visokog kvaliteta, fleksibilnog pristupa, neograničenog kapaciteta i konkurentnih cena u regionu Jugoistočne Evrope i Srbije. SAT-TRAKT je ujedno i vodeći distributer kablovske televizije kao i jedan od vodećih internet provajdera u Srbiji koji je omogućio da stanovnici manjih naselja Vojvodine budu među prvima koji koriste navedene usluge u Srbiji. 

Za dodatne informacije:

Bojana Kusovac

Hristov consulting d.o.o.

Mob:+381 63 81 13 162

Email:[email protected]

www.hristovconsulting.com


https://www.fktsc.com

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje