petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

FK TSC počeo pripreme za novu sezonu

BAČKA TOPOLA – Fudbaleri FK TSC iz Bačke Topole okupili su se na početku priprema za novu sezonu u Superligi Srbije u kojoj imaju ambicije da ostvare bolji rezultat od ovogodišnjeg.

Šef stručnog štaba TSC-a Žarko Lazetić je iskoristio priliku da najavi određene promene koje je klub planirao u narednom periodu.

„Imamo igrače kojima su ugovori istekli i koji su već napustili klub, kao što su Stoiljković, Dolmagić, Škuletić, Varga i Milićević. Neki mladi igrači, golman Bursać i Čarapić, su se vratili nakon pozajmice, i oni će u narednoj sezoni biti sa nama. Naravno, imamo u planu da odlaske nadomestimo novim igračima za koje procenimo da će biti prava pojačanja, kako bismo upotpunili igrački kadar i  dobro se pripremili za predstojeću sezonu i za sve što nas očekuje“, rekao je Lazetić.

Lazetić je dodao da klub trenutno nema dobro brojno stanje i da je u planu da se konkurencija pojača dovođenjem novih igrača na sve pozicije kako bi se osnažila ekipa i obezbedio kvalitet kome svi streme.

„Prošle godine smo imali dosta problema sa povredama i sa kartonima usled manjeg rostera koji smo imali. To nas je i koštalo, tako da ćemo sledeće sezone pokušati da oformimo tim od dvadeset igrača kako bi na svakoj poziciji imali po dvojicu koji mogu ravnopravno da konkurišu. To je neophodno, posebno zbog specifičnosti sezone i Svetskog prvenstva zbog koga će biti mnogo zgusnutih utakmica do 15. novembra. Očekuju nas kratke pripreme a potom po dve utakmice nedeljno. Moramo brzo da reagujemo, pojačamo se i da osiguramo zdravu konkurenciju na svakoj poziciji“, dodao je Lazetić.

Kapiten Saša Tomanović je naglasio da je pauza od dve nedelje bila sasvim dovoljna da se igrači odmore od teške sezone i pripreme za predstojeću.

„Od prve godine smo postavili standard da sen naš tim bori za Evropu pa će tako biti i u narednoj sezoni“, reko je Tomanović.

FK TSC je sezonu 2021/22 Sperlige završio na šestom mestu sa 48 osvojenih bodova.

“Topolski Sportski Club” (TSC)

Prvi fudbalski klub u Bačkoj Topoli formiran je 1912. godine a zvanično postoji od 1913. godine pod imenom „Topolski Sportski Club“ (TSC). Klub je gradski, a generalni sponzor kluba je kompanija „SAT-TRAKT” DOO iz Bačke Topole. Predsednik kluba je gospodin Janoš Žemberi, a generalni direktor je Sabolč Palađi. A tim je u sezoni 2018/2019. osvojio prvo mesto u Prvoj ligi Srbije i prvi put u istoriji plasirao se u Superligu Srbije.

O kompaniji SAT-TRAKT http://sattrakt.rs/

Kompanija SAT-TRAKT je prisutna na srpskom tržištu od 1993. godine i jedan je od vodećih distributera opreme za kablovsko distributivne sisteme i sistem integrator KDS-a u regionu.

SAT-TRAKT je kompanija specijalizovana i za veleprodaju telekomunikacionih servisa za prenos signala namenjenih ISP, kablovskim i VoIP operaterima kao i poslovnim klijentima. SAT-TRAKT poseduje širok spektar telekomunikacionih usluga visokog kvaliteta, fleksibilnog pristupa, neograničenog kapaciteta i konkurentnih cena u regionu Jugoistočne Evrope i Srbije. SAT-TRAKT je ujedno i vodeći distributer kablovske televizije kao i jedan od vodećih internet provajdera u Srbiji koji je omogućio da stanovnici manjih naselja Vojvodine budu među prvima koji koriste navedene usluge u Srbiji.

Za dodatne informacije:

Bojana Kusovac

Hristov consulting d.o.o.

Terazije 27

11000 Beograd

Mob:+381 63 81 13 162

Tel:  +381 11 405 13 08

Email:[email protected]

www.hristovconsulting.com

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje