ponedeljak, 13. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Formula 1: Velika nagrada Austrije – Najava trke

Danas je na programu trka za Veliku nagradu Austrije. Očekivano, Maks Ferštapen je apsolutni favorit i to je pokazao juče na sprintu. Ovo je domaća staza za Red Bul i očekuje se da Ferštapen potvrdi dominaciju.

No, nas to ne interesuje, jer su kvote blago rečeno smešne i daleko od toga da su vredne rizika. Mi smo se foksuirali na ostatak karavana, tačnije na vozača Mercedesa Luisa Hamiltona.

Mi smatramo da će Britanac biti među prva tri na kraju trke. Razlozi za to su jednostavni. Prvo, Mercedes je u prethodnom periodu znatno napredovao. Daleko su od Red Bula, ali imaju neki progres koji je konsantan i to se odražava na oba vozača Mercedesa.

Drugo, vremenski uslovi u Austriji bi prema prognozi trebali da budu promenljivi. Kiša je najavljena i to je dobra stvar po nas, jer je opšte poznato da je Hamilton jedan od boljih vozača u takvim uslovima, ako ne i najbolji.

Ko voli moto sport, neka se uvali u fotelju i uplati da će Hamilton biti na pobedničkom postolju. Tipovi na moto sport se ne igraju za veliki novac, već služe da praćenje trke bude još uzbudljivije.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje