nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 3. Jul

Članak otvarati do 12:00


Prva runda donosi meč između Džordana Tomsona i Brendona Nakašime. Šteta je što se ovakva dva igrača sastaju ovako rano. Ovde prema kladionicama nema favorita.
Mi igramo na Tomsona. Prosto, ovo je deo sezone u kojem on po pravilu pokazuje dobar tenis. Igrao je polufinale čelendžera u Surbitonu, finale Hertogenboša i nakon toga rano ispadanja na Majorci, reklo bi se očekivano, jer se nakupilo tenisa.

Nakašima razočarao ako se sagleda cela sezona. Ima samo 8/12 i od njega se mnogo više očekivalo. Na travi, poraz od Rosuvorija prva runde Hertogenboš, potom druga runda Halea poraz od Aguta i zatim ga dobija Vukić najblaže rečeno čelendžer igrač.

Ono što želimo da naglasimo jeste igra. Nemojte misliti da igrač koji ima bombu od servisa da to automatski znači da će igrati dobro. Ti igrači uglavnom su dobri na servisu, ali isto tako loši na riternu.

Tomson ima jako dobru igru za travu. Ume jako dobro da miksuje igru, forhend slajs fenomenalan, kretanje jako dobro i zna da vrši pritisak na protivnički servis.
Prosto, pokazao je dosta više od Nakašime i mislimo da će danas dobiti. Po ovoj kvoti svakako vredi probati.

Predlog za klađenje: Pobeda Tomsona 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Tomsona 2-6 2-6 6-4 7-6 6-3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje