četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Formula 1: Velika nagrada Monaka – Predlog iz kvalifikacija

Ovog vikenda je na programu trka za Veliku nagradu Monaka. Jedna od najglamuroznijih trka, ako ne i najglamuroznija kada je scena van staze u pitanju. Na samoj stazi nema mnogo zanimljivosti, jer je staza uličnog karaktera koja ne daje mnogo akcije.

Kvalifikacije su same po sebi veoma bitne, jer ko osvoji pol pozicije velike su šanse da on pobedi i u trci. Zbog toga će svi biti fokusirani od prvog minuta kvalifikacija.

Kladionice su dale egal kvote za Ferštapena i Leklera kada je u pitanju pobednik kvalifikacija. Smatramo da Ferari na ovakvoj stazi ima šanse da se nosi sa Red Bulom, ali 2,65 kvota na Ferštapena ne sme da se propusti.

Svima koji prate F1 je jasno da je u ovom trenutku Red Bul za koplje iznad u odnosu na ostatak konkurencije i to Ferštapen mora da iskoristi. Iako ga Čeko Peres ne ugrožava, bodovna razlika između njih dvojice nije prijatna i to Ferštapen mora da reši.

Holanđanin je juče bio najbrži tokom drugog treninga što je veoma bitno, jer se u istim uslovima voze i kvalifikacije.

Ponavljamo, ovakve kvote na Ferštapena se ne smeju propuštati.

Predlog za klađenje: Ferštapen osvaja pol poziciju 2,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost. Klađenje na auto moto trke se ne igraju sa jakim uplatama. Rizik je veliki, a ljubiteljima klađenja na auto moto sportove služi da bi trka bila zanimljivija za praćenje.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje