utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Francuska liga 1, 26.kolo (NEDELJA – najava mečeva)

Nedeljom je standardno tri meča u okviru Francuske Lige 1, a mi ćemo kao i svakog vikenda pokušati da najavimo ove mečeve i predložimo dobitne tipove. Zanimljivo je da se dve od tri utakmice mogu svrstati u neku kategoriju derbi mečeva.


15:00 Nica – Nant

Nica se nalazi u jako lošem nizu mečeva, koji je posle tri vezana poraza u domaćem šampionatu nastavljen i u okviru 1/16 finale Lige Evrope, gde su posle vođstva 2:0 protiv Lokomotive Mosve, dozvolili rivalu da postigne 3 gola i odnese pobedu 2:3 pred revanš meč koji je na programu u četvrtak. Nica je pre toga u domaćem šampionatu poražena od ekipa iz donjeg dela tabele Meca i Tuluza, a potom i od Dižona. Trenutno su na 9.mestu sa skorom 10-4-11 i gol razlikom 31:37, na domaćem terenu imaju skor 7-1-5 i gol razliku 19:17. Na gostovanjima imaju skor  Što se tiče izostanaka, listi trojice defanzivaca koji su odsutni već neko vreme, Souquet (18/0/1), Le Marchand (19/0/0) i Jallet (15/0/0), pridružio se i Marlon (12/0/0) koji se povredio protiv Lokomotive.

Nant sa druge strane takođe u ne baš dobroj formi, u prošlom kolu remizirali su na domaćem terenu protiv Lila 2:2, a pre toga su poraženi u Kaenu 2:3. Netipično za stil njihove igre koji je dosta defanzivan, na prethonda četri meča viđali smo tri ili više gola, dok je odbrana Nant primila gol na 6 od poslednjih 7 mečeva. Trenutno su na 5.mestu sa skorom 11-5-9 i gol razlikom 26:26.Na gostovanjima imaju skor 3-3-6 i gol razliku 12:20. Za ekipu Nanta na ovom meču neće igrati defanzivac Diego Carlos (20/1/0), a nema ni strelca dva gola protiv Kaena, Bammoua (9/3 napad).  Dosta igrača vraća se u postavu posle odrađenih suspenzija i povreda.

Ovi rivali su poravnati u poslednjih 6 mečeva, po dve pobede oba tima i dva remija, ali u poslednja tri meča, dva slavlja Nice i jedan remi. Uz to poslednja dva meča završena su sa tri i više gola.

Očekuje nas jako zanimljiv susret u nedelju, gde će Nica bez jako puno standardnih defanzivaca dočekati Nant, koji je takođe u jako lošoj formi ali se dosta igrača vraća u tim, a svaki put su u poslednjih 5 mečeva davali gol Nici.

PREDLOG za KLAĐENJE: G1-2 (gost postiže od 1-2 gola na meču) (kvota 1,65)

PREDLOG 2: E.Sala postiže gol


17:00 Lil – Lion

Pisali smo već puno o ekipi Lila i o njihovim velikim ulaganjima kako bi ove sezone izgradili tim koji će im u budućnosti doneti i novac i rezultate, za sada nisu u tome uspeli i nalaze se na 16.mestu sa skorom 7-5-13 i gol razlikom 23:39. Na svom stadionu imaju skor 4-3-5 i gol razliku 13:17. Vezali su 4 meča sa tri i više gola, a u prošlom kolu došli su do boda na teškom gostovanju Nantu 2:2. Za ovaj meč u timu nema defanzivca Malcuita (14/0/2), veznog igrača Bisoume (16/0/0)

Lion je imao meč 1/16 finala Lige Evrope protiv Viljareala na domaćem terenu gde je slavio 3:1, pre toga poraženi su od Rena u domaćem prvenstvu takođe na svom stadionu 0:2. Trenutno su na 4.mestu sa skorom 14-6-5 i gol razlikom 54:30. Na gostovanjima imaju skor 8-2-3 i gol razliku 31:15. U timu nema defanzivca Tete-a (18/1/4) i napadača Corneta (21/2/5 – drugi asistent tima).

Prethodna dva duela, oba na stadionia Liona, dobila je ekipa Lila 1:2, jedan od njih igran je u ovoj sezoni. Od poslednjih 10 duela ova dva tima u Lilu, Lion je slavio samo jednom, tri puta je bilo nerešno dok je 6 puta slavio Lil.

Lion čeka revanš meč u četvrtak, tako da postoji šansa da u ovom meču određeni igrači budu na klupi, iako zvanične najave o tome nema, sa druge strane Lil svakako na domaćem terenu može da zagorča život favoritu koji je u nizu napornih mečeva.

PREDLOG za klađenje: GG (oba tima daju gol) (kvota 1,75)


21:00 Olimpik Marsej – Bordo: Ovo je susret iz kategorije onih koje ni bi preporučili da se nađu na vašim kladioničarskim listićima. Oba tima u odličnoj formi, domaći tim nema poraz u 2018-toj godini, dok su gosti vezali četri trijumfa. Zanimljiv podatak tiče se međusobnih mečeva, a to je da je poslednjih 5 završeno nerešeno, što bi i sada mogao da bude zanimljiv odabir.


Svi izneti predlozi zasnovani su na statistici, trenutnoj formi timova i mišljenju urednika koji prati mečeve ove lige i nisu sto posto sigurni, a igrate ih na svoju odogovornost. Kvote su uzete iz ponude MAX BET kladionice!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje