petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Fudbaler Lester Sitija završio EURO

Belgija je sjajno započela svoj „put“ na Evropskom prvenstvu, jer su sa ubedljivih 3:0 savladali selekciju Rusije u Sankt Petersburgu.

Ipak, na spomenutoj utakmici se povredio prvotimac Lester SitijaTimoti Kastanj koji je nakon jednog duela sa protivničkim igračem morao da napusti teren tokom prvog dela igre. Nakon lekarskih pregleda, utvrđena je ozbiljnija povreda oka, zbog čega je 25-godišnji bočni defanzivac završio svoje učešće na kontinentalnom turniru.

„Zaista loše vesti, jer će Timoti propustiti ostatak turnira. Snimci lica pokazali su da je zadobio dvostruki prelom i biće podvrgnut neophodnom medicinskom tretmanu“, izjavio je selektor nacionalnog tima, Roberto Martinez.

Kastanj je igrao na poziciji desnog full-backa, a najverovatnije će u nastavku Evropskog prvenstva tu poziciju „pokrivati“ – Tomas Menije koji ga je zamenio na utakmici sa Rusijom, kada je uspeo da postigne čak i pogodak.

Pozitivna novost za „Crvene Đavole“ treba da predstavlja povratak u tim za narednu utakmicu protiv Danske Aleksa Vitsela i Kevina De Brujnea koji su propustili susret protiv „Zbornaje“ zbog povreda.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje