petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Fudbaler PSV-a pojačao Brentford

PSV iz Ajndhoven pozajmio je danas do kraja sezone,desnokrilnog napadača Floriana Josefzoon-a engleskom Brentfordu,posle čega će klubovi razgovarati o trajnom transferu.

Florian Josefzoon rođen je u Francuskoj Gvajani, ali se još kao dete preselio sa roditeljima u Holandiju. Fudbal je počeo da trenira u Ajaksovoj fudbalskoj akademiji , a za prvi tim je odigrao 5 utakmica uz gol i 2 asistencije, zatim je poslat na pozajmicu u NAC Bredu.U RKC Valvajk prelazi po isteku ugovora sa Ajaksom i u ovom klubu beleži 36 utakmica, 7 golova i 9 asistencija. Posle ovakvih partija zapazili su ga skauti PSV Ajndhovena gde prelazi u leto 2013-te za 275 hiljade evra. U PSV-u je odigrao 67 utakmica,postigao 7 golova i zabeležio 4 asistencije.

Zabeležio je i 5 nastupa za mladu reprezentaciju Holandije.

O ovom igraču menadžer Brentforda, Deen Smit je izjavio: ,, Zadovoljni smo što smo potpisali sa Florijanom do kraja sezone, u tom periodu moćiće da pokaže svoje kvalitete i ostvari trajni transfer u naše redove. Reč je o igraču koji je odličan sa loptom i koji će nam doneti novu dimenziju u igri.“

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje