petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Galata dovela amerikanca da spasi sezonu!

Galatasaray je ove sezone imao velika očekivanja i nadao se doigravanju u Evroligi. Međutim stvare se nisu odvijale onako kako su to u klubu očekivali, pre svega trener Ataman, koji je se pre nego što su i pokazali svoj kvalitet otarasio Dentmona, Smitha i oko Nove godine sadašnjeg igrača Crvene Zvezde – Thompsona.

Ataman je želi da proba da osvoji prvenstvno turske sa proverenim igračom, koji je prošle sezone nastupiajući za Galatu osvojio Evrokup i bio proglašen najkorisnijim igračem takmičenja. U pitanju je Errick McCollum, stariji brat C.J. McColluma (igrača Portlanda).

Errick je 1. avgusta potpisao ugovor sa Beikong Fly Dragonsima, ali kao i većina amerikanaca čije ekipe nisu prošle u Plejof fazu, sada traži angažman u Evropi ili NBA. Navodno je sve dogovoreno za potpisivanje ugovora u četvrtak, kada će McCollum biti u Istanbulu.

On nema pravo nastupa u Evroligi zbog pravila takmičenja, ali se očekuje njegov nastup za vikend protiv Fenerbahcea.

Dok je Scottie Wilbekin bio povređen, bilo je priča da bi Errick mogao da potpiše za Darussafaku, ali ti razgovori su propali.

82 poena Errick McColluma u sezoni 2014-15 dok je igrao u Kini


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje