ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Galatasaraj ostao bez jednog od najboljih igrača!

Jedan od najboljih fudbaler turskog Galatasaraja u proteklih nekoliko godina, ofanzivni vezista Vesli Snajder, odlučio je da raskine ugovor sa ovim klubom iz Istanbula. Holandski internacionalac trenutno je slobodan agent, a ovim postupkom prekinuo je saradnju dugu oko 4 i po godine.

Snajder je u Galatasaraj stigao krajem januara 2013. godine iz redova italijanskog Intera iz Milana, za sumu od 7,5 miliona evra. Do danas je ostvario ukupno 175 nastupa i pritom je postigao 45 i namestio 44 gola, dok je tokom prethodne sezone odigrao 33 utakmice, a za to vreme postigao 5 golova i čak 17 asistencija, te je bio jedan od najboljih asistenata ekipe i turskog šampionata.

Karijeru je započeo davne 2002. godine u amsterdamskom Ajaksu za koga je nastupao u narednih 5 godina. Tokom 2007. preselio se u Španiju, tačnije u madridski Real, a beli dres nosio je do odlaska u Italiju. Od 2009. do 2013. bio je član Intera, da bi za turski klub potpisao pred kraj januara te godine. Za holandsku reprezentaciju je od aprila 2003. godine odigrao čak 131 utakmicu i pritom je bio precizan 31 put.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje