utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gasperini: Sudija je uništio utakmicu

Atalanta je u prvoj utakmici 1/8-finala Lige Šampiona na svom terenu pretrpela mimalan poraz od Real Madrida (0:1), te ih u revanšu očekuje izuzetno težak „posao“ da preokrenu situaciju u svoju korist.

Glavni momenat meča dogodio se u 17. minutu, kada je glavni sudija utakmice – Tobijas Štiler pokazao izuzetno diskutabilan direktan crveni karton domaćem fudbaleru – Remu Frojleru, što je svakako uticalo na konačan ishod duela, jer je klub iz Bergama skoro 75. minuta imao igrača manje na terenu.

Nakon meča, trener italijanskog tima – Đan Pjero Gasperini bio je veoma nezadovoljan suđenjem, zbog kojeg su bili onemogućeni da igraju onako kao su se spremali za susret.

„Sudija je uništio utakmicu. Možda bismo i izgubili od Real Madrida, ali bar da smo mogli da igramo onako kako smo želeli. Kad ostanete sa deset igrača tako rano, onda je to nešto sasvim drugo od onog što ste planirali. Bili smo primorani da se konstantno branimo i to smo dosta dobro radili. Sada nam preostaje ništa drugo nego da idemo na pobedu u Madridu. Moramo da pobedimo“, rekao je Gasperini.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje