nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Gde danas „idu“ uplate – 11. mart 2023.

Rubrika „Gde danas „idu“ uplate“ zasnovana je na uplatama na fudbalske utakmice u kladionici Betfair, a svakog dana ćemo se truditi da izdvojimo po nekoliko parova koji su po određenim parametrima interesantni za kladioničare. Reč je skoro najviše o velikom broju uplata na pobedu neke ekipe, ali i o neočekivanim uplatama na autsajdera po kladionicama, na šta vam skrećemo pažnju, kao i o utakmicama koje bi trebalo zaobići, kada ih ima.


16:00 Torquay – Wealdstone (Engleska National League)

Vrlo zanimljive upalte imamo na ovom meču gde je domaćin postavljen za blagog favorita, a uplate masovno idu na pobedu gosta, naime od 7.309 evra, na pobedu gostaje uplaćeno 6.806 što je 93,1% svih uplata na ovom susretu, što nas navodi na pobedu gosta.

Predlozi: 2@3,05  X2@1,55


16:00 Tonbridge – Ebbsfleet (Engleska National League South)

Kladioničari na ovom susretu veruju u pobedu gosta pa je ovo zanimljiv odnos uplata, od ukupno 2.739 evra koliko je uplaćeno na ovaj meč, na ovaj ishod je uplaćeno 95,2% što je 2.606  evra od ukupne svote uplata, pa nas ovoliki broj uplata navodi na igru pobedu gosta na ovom meču

Predlozi: 2@1,45  


NAJBOLJE KVOTE ZA OVAJ MEČ U KLADIONICI MAX BET 


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici uplata navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje