subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Gonzales i Stoilov ne potcenjuju Kristijanštad

Rukometaši Vardara u poslednjoj utakmici jesenjeg dela Lige Šampiona pred svojom publikom ugostiće švedskog prvaka, Kristijanštad.

Na pres-konferenciji uoči ove utakmice trener „crno-crvenih“, Raul Gonzales i kapiten aktuelnog prvake Evrope, Stojanče Stoilov izjavili su da respektuju rivala, kao i da će maksimalno ozbiljno pristupiti meču.

„Očekujem tešku utakmicu, jer Kristijanštad ima veoma dobre igrače. Znam da smo u veoma dobroj situaciji, jer smo na prvoj poziciji u grupi do februara. U gostima protiv Kristijanštada odigrali smo izuzetno dobru utakmicu, protiv rivala koji igra brzo i imaju sjajne kontranapade. Protiv Pik Segeda odigrali su dobro, demonstrirali su mnogo brzo igru. Očekujem da i u subotu odigraju slično, jer imaju kvalitetne pojedince sa velikim iskustvom“, rekao je trener Vardara.

„U subotu na prvi pogled imamo laku utakmicu, ali Kristijanštad ne treba potcenjivati. Ukoliko odigramo kako umemo i opravdamo ulogu favorita, pobedom ćemo završiti prvi deo Lige Šampiona. Ne smemo da se opustimo, do sada smo bez poraza, ne treba da razočaramo publiku na kraju godine“, izjavio je Stoilov.

Utakmica između Vardara i Kristijanštada igra se u SC „Jane Sandanski“ u subotu od 17:30.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje