Jednog sunčanog nedeljnog popodneva, održale su se prve CS:GO kvalifikacije za svetsko IeSF prvenstvo na kojem su se sastale neke od najboljih domaćih ekipa. Takmičilo se 16 fantastičnih ekipa, ali prolaz u dalji krug su obezbedile samo dve najbolje ekipe, Good Game i 4Glory Esports.

Mečevi su počeli tačno u podne, a prva dva kola su se igrala bez kamere. Prenos je počeo od 16:00 kada smo mogli da gledamo prvo polufinale, da bi odmah nakon toga uz Novketa i Pakey-a mogli da gledamo i veliko finale. Prenos možete pogledati u prilogu ispod.

U prvom polufinalu smo gledali 4Glory Esports, trenutno verovatno i najbolju domaću ekipu i Smeagin Strong za koji takođe nastupa nekoliko odličnih igrača, kao što su juricM i pTKKKK. Iako je bio vrlo neizvestan meč, 4Glory je bio skoncentrisaniji u ključnim trenucima, zbog čega su i slavili sa 2-0.

U isto vreme, drugi polufinalni meč su igrali Cobalt Esports i Good Game. Kao i prvom meču, tako je i ovde bolja ekipa slavila bez izgubljene mape, a najbojli za Good Game su bili sjajni Rema i Dragon1999.

Kao što smo već spomenuli u velikom finalu su se sastale dve najbolje ekipe. Odmah na Vertigu smo videli da su razlike minimalne, ali je na kraju Good Game uspeo da slavi sa 16-14 i tako dođe do važne prednosti. Zatim je usledio Dust 2, gde je Good Game vrlo rano stekao prednost, a prvo poluvreme su dobili sa 11-4. Iako je 4Glory uspeo da smanji prednost, sjajni Choiv i Dragon su bili odlični u završnici, pa je Good Game slavio sa 2-0.

Iako se ovaj meč igrao isključivo za bolji žreb, jer su se obe ekipe plasirale na finalni turnir, ovo je odlična uvertira za turnir koji će se održati u avgustu i prekopotreban vetar u leđa za Good Game, koji je pokazao da ima kvaliteta da predstavlja Srbiju na svetskom IeSF prvenstvu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.