petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gost dokazuje da se najbolje pojačao, kvota na njih odlična i večeras!

Večeras se od 20:45 časova igra utakmica trećeg kola prvenstva Repbulike Irske i kojem se mogli da pročitate najavu na našem portalu, a sastaju se ekipe Boheminasa i Bray Wanderers.

 Bohemians je sezonu započeo kako se i očekivalo sa dva poraza, pošto je tokom prelaznog roka veliki broj važnih igrača napustio ekipu, a igrači koji su dovedeni su mladi i neafirmisani. U prvom meču su poraženi od ekipe Derry City na domaćem terenu sa čak 4:1, dok su u drugom meču bodove prepustili ekipi Shamrock Rovers (2:1).

Bray Wanderersi su se tokom prelaznog roka pojačali sa nekoliko odličnih igrača iz drugih klubova, koji su bili nosioci igre u njima, a uz to niko od igrača koji su prošlu godinu završili na 6.mestu nije napustio klub. Prva dva kola novog prvenstva i dve pobede, najpre na gostovanju St.Patricksu 2:1, a zatim i na domaćem terenu još ubedljivije protiv Fin Harpsa 5:1

Međusobni dueli: Na poslednja tri međusobna duela na stadionu Bohemiansa, domaćin nema pobedu, jedno slavlje Braya i dve nerešene utakmice. Što se tiče svih mečeva između ovih timova, primetno je da oba tima bolje igraju na gostovanjima Bohemians je uspešniji na stadionu Braya dok su gosti bolje prolazili na stadionu Bohemiansa.

30.09.16 PD Bray Bohemians 2 : 1
08.07.16 PD Bohemians Bray 0 : 0
09.04.16 PD Bray Bohemians 0 : 2
21.08.15 FAI Bohemians Bray 0 : 1
17.08.15 PD Bray Bohemians 3 : 1
22.05.15 PD Bohemians Bray 0 : 0

Mladi tim Bohemiansa će morati da se uigra kako bi opravdao očekivanja navijača kluba koji jedini nikada nije napuštao prvoligaško društvo, u goste im dolazi ekipa koja je pokazala da ume da igra napadački fudbal i da su se pojačanja odlično uklopila. Kvota na pobedu gostiju koji su u odličnoj formi ako pogledamo i završnicu prošlog prvensta je 1,90, da li će danas uspeti da iskoriste krizu domaćina i iskusniji sastav koji imaju?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje