nedelja, 03. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Gost po 13. put zaredom postiže gol?

➡️ PERU: Liga 2
🇵🇪 22:30 Comerciantes Unidos – Union Huaral na manji ulog G1+ (2.00)

Comerciantes Unidos večeras ima priliku da ostvari dugo čekanu promociju u 1. ligi Perua, bez obzira na druge rezultate. Potreban je remi ili pobeda u večerašnjem duelu. Nakon serije od 12 uzastopnih pobeda, usledio je pad forme. Na poslednja 4 ligaška meča nisu uspeli da ostvare pobedu (2 remija i 2 poraza). Izgleda da je pritisak umešao prste, na kraju sezone, samim tim igrači su izgledali nesigurno, bez konkretnih prilika.

Na drugoj strani, 2. kluba ispadaju. Jedan klub sasvim sigurno Carlos Stein koji je poslednji ma tabeli sa osvojenih 8 bodova. Pretposlednju poziciju dele 3 kluba Pirata, Ayacucho i Union Huaral. Zbog bolje gol razlike Union Huaral je najbolje pozicioniran od prethodna 2 tima i zauzima 11. poziciju na tabeli. Cilj je svakako opstanak i pokušaće sve da urade kako bi opstali u ligi, bez obzira koji je protivnik na strani.

Sve u svemu, sastaju se dva kluba sa različitim ciljevima. Comerciantes Unidos želi da ostvari dugo čekanu promiciju, međutim pritisak je prevelik, što se automatski odrazio na razultate u poslednje vreme. Na drugoj strani, Union Huaral ima za cilj da obezbedi opstanak. Sigurno ne putuju da bi se branili. Odlučili smo da igramo tip G1+, tačnije Union Huaral postiže gol. To su učinili na svim međusobnim mečevima do sada, a odigrali su ih ukupno 12. S obzirom da je domaćin pod pritiskom, postoje šanse da gosti zatresu mrežu. Na minimalan ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje