subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Gost u lošoj formi i ne može da računa na nekoliko igrača!

➡️ NEMAČKA: Regionalliga Sudwest
🇩🇪 19:00 Homburg – FSV Frankfurt D2+ (1.65)/ 2-1 (23.00)

FSV Frankfurt je napustilo dosta igrača tokom prelaznog roka, uključujući i većinu važnih igrača iz prošle sezone. Došlo je 13 novajlija, međutim stvari nisu kadrovski dobro krenule, na desetinu igrača je povređeno: Jan-Eric Eichorn (1/0 D), Ahmed Azaouagh (4/0 M), Felix Meltzer (2/0 M), Onur Ünlücifci (3/1 M), Sho Sannomiya (0/0 M), Amid Khan (2/0 M), Malik McLemore (2/1 F), Malik Memisevic (0/0 F) i Lucas Hermas (3/0 F). Trenutno su u crnoj seriji, 3 vezana poraza gde su primili ukupno 8 golova.

Homburg je važio za jednog od glavnih kandidata za promociju. Međutim, već kako to biva sa favoritima, sezona nije dobro krenula. Na 5 utakmica nisu ostvarili pobedu (3 remija i 2 poraza). Serija bez pobede prekinuta je u prošlom kolu, gde su savladali Bahlinger u gostima. Sada žele da ostvare prvu pobedu pred domaćom publikom u novoj sezoni. Moral igrača je svakako na višem nivou. Kadrovski gledano, Angelos Stavridis (5/1 F) se povredio na treningu i najverovatnije da će propustiti ovaj meč, kao i Armani Ardestani (1/0 F) koji odsustvuje zbog povrede ligamenata. Ostali igrači biće na raspolaganju svom treneru.

Sve u svemu, FSV Frankfurt trenutno nije u dobroj formi. Imaju 3 vezana poraza, gde je na tim mečevima, odbrana propustila 8 golova. I da na to dodamo odsustvo nekoliko igrača. Ovo bi trebao da iskoristi Homburg i ostvari prvu pobedu na domaćem terenu. Igramo tip D2+, kao i na manji ulog prelaz 2-1, jer su imali već jedan prelaz u korist FSV Frankfurta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje