nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Favorit bez prvog i drugog golmana!

➡️ PRIJATELJSKE
🇩🇪 18:30 Hertha Zehlendorf – Hertha na manji ulog D1+ (1.70) ✅

Hertha neće moći da računa na nekoliko igrača na ovom susretu, uključujući i dva golmana, jer su sa svojim reprezentacijama : Tim Goller (3/0 GK, drugi golman), Andreas Bouchalakis (1/0 M), Peter Pekarik (2/0 D), Samil Prevljak (4/1 F), Linus Gechter (2/0 D), Tjark Ernst (3/0 GK, prvi golman) i Gustav Christensen (2/0 F). Verovatno će na golu biti mladi 19-godisnjak Robert Kwasigroch koji do sada nije imao nijedan nastup.

Na drugoj strani, Hertha Zehlendorf je tim koji nastupa u Oberligi NORF-Nord i trenutno zauzima lidersku poziciju na tabeli. Na 5 odigranih utakmica, imaju maksimalan broj bodova 15. Prosek postignutih golova je nešto više od 3 golova po utakmici.

Sve u svemu, Herthi u Cvajti nikako ne ide. Trenutno su na pretposlednjoj poziciji. Pored toga neće moći da računaju na oba golmana i još nekoliko igrača, zbog obaveza u reprezentaciji. Na drugoj strani, istoimeni klub koji igra u nižoj ligi se odlično snalazi i želi da napravi iznenađenje u ovom meču. S obzirom da njihov napad odlično funkcioniše, igramo na manji ulog D1+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje