ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti sa alternativnim timom!

Revanš meč Kupa 1/32 finala kupa Kolumbije, gde će Real Cartagena ugostiti Cortulua. U prvom meču Real Cartagena je ostvarila pobedu rezultatom (1:3) u gostima. Većeras žele da potvrde svoj plasman u narednu fazu na domaćem terenu.

➡️ KOLUMBIJA: Copa Columbia
🇨🇴 02:00 Real Cartagena – Cortulua
TIP: D2+ (1.65) WIN ✅ FT:2:1

Cortulua na ovaj okršaj putuje sa alternativnim timom. Trener Jorge Perlata nije uvrstio u sastav nijednog od jedanaestorice igrača koji su startovali na prošlom ligaškom meču, gde su remizirali sa Llaneros-om (1:1).

Spisak pozvanih igrača: Cortulua.
Izvor: twitter.com

Na drugoj strani, Real Cartagena ne želi ništa da rizikuje, iako imaju prednosti iz prvog meča (3:1), pozvani su 18 igrača. Većina njih iz prve postave, sa minimalnim promenama. Carlos Paternina, Nicolás Rubiano i Jerson Cáceres, zameniće 3 igrača koji su van tima Mateo Ortíz, Jefferson Palacios i Daniel Mera.

Spisak pozvanih igrača: Real Cartagena
Izvor: twitter.com

S obzirom u kakvoj su situaciji oba tima, prednost svakako dajem domaćinu, jer po svemu sudeći ne žele da rizikuju svoju prednost. Gosti na drugoj strani, kao što i sam naslov kaže sa alternativnim timom. Samim tim igramo tip D2+ (domaćin postiže 2 ili više golova). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje