sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Trener gostojućeg tima, ne može da računa na nekoliko igrača!

U jutarnjim časovima, 02:30h po našem vremenu, očekuje nas meč polifinala Copa de Nordeste, gde će snage ukrstiti Sport Recife i ABC.

➡️ BRAZIL: Copa do Nordeste
🇧🇷 02:30 Sport Recife – ABC
TIP: 1 (1.60) #WIN ✅ FT:1:0

Sport Recife dolazi kao najbolji tim u grupi A. Ujedno tim je osvojio i najviše bodova uračunajući obe grupe ukupno 19 bodova, što je 79% uspešnosti. Na domaćem terenu, nemaju poraz na 20 mečeva, što je impresivan učinak. Takođe trener Ederson Moreira radi odličan posao, imaće na raspolaganju sve igrače. Nijedan igrač nije u medicinskom odeljenu niti suspendovan.

Na drugoj strani ABC, želi da napravi iznenađenje. Međutim, trener Fernando Marchiori neće moći da računa na nekoliko igrača: Matheus Anjos (7/2 M), Gustavo Hebling (10/0 M), Daniel Vançan (15/1 D) i Walfrido (14/2) su povredjeni, dok je napadač Paulinho Moccelin (18/1 F) zatražio ostavku i neće igrati na ovoj utakmici.

Sport Recife trenutno pun samopouzdanja i bez izostanaka dočekuje ABC koji na listi povređenih igrača ima neka važna imena. Jedan od njih je Walfrido, krilni napadač. Mislim da ABC trenutno ne može da ugrozi Sport Recife. Igram tip 1 (pobeda domaćina), možda nije loše probati i prelaz u korist domaćina 2-1 (25.00), jer su več jedan imali na medjusobnim mečevima u korist ABC-a. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje