subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti sa rezervnim timom noćas!

U ponoć se igra utakmica u Kolumbijskoj Prvoj ligi, a sastaju se ekipe Petrolera i Atletico Nacional, meč se igra u okviru 9.kola

Petrolera je odlično otvorila novu sezonu, ima skor 4-2-2 uz gol razliku 12:8, na domaćem terenu imaju skor 2-1-1 i gol razliku 8:6. Tretnutno se nalaze na 4. mestu sa 14 osvojenih bodova.

Atletico Nacional prošlogodišnji osvajači Copa Libertadoresa i ove sezone planiara da igra bitnu ulogu u ovom takmičenju, osvajanje ovo takmičenja prošle godine koštalo ih je odlazaka nekoliko bitnih igrača, tako da je tim oslabljen. Pre današnji meč trener gostiju na put nije poveo gotovo celu prvu postavu koju planira da počen meč protiv Barselona iz Ekvadora u sredu, u okviru Copa Libertadoresa. Što se tiče prvenstva oni su tretnuo na drugom mestu na tabeli sa skorom 4-2-0 i gol razlikom 8:0, još uvek nisu primili gol.

Petrolera u do sada odigranih 10 međusobnih mečeva protiv Atletiko Nacionala, nikada nije pobedila ovu ekipu, 2 nerešene utakmice i čak 8 pobede današnjeg gosta.

Kladionice kao favorita vide domaću ekipu, što je po dosadašnjem razvoju sezone i tradiciji u međusobnim mečevima vrlo čudano, razlog je igra gosta sa rezervnim sastavom. Kvota na pobedu domaćina je 2,35, nerešen ishod je 3,10 i pobeda gosta 3,25. Da li će promenjeni sastav gostiju uticati na to da Petrolera po prvi put u istoriji savlada goste.

Povezani članci

2 Komentari

  1. Pa nigde ne pise da gosti nece doci do pobede, tradicija je bila na njihovoj strani ,a i oni su osvajaci Copa Libertadores tako da imaju puno kvalitetnih igraca u sastavu!

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje