četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti sigurni na tabeli, ali danas putuju bez nekoliko igrača, na drugoj strani domaćinu hitno potreban pozitivan rezultat!

➡️ ČEŠKA REPUBLIKA: 1. Liga
🇨🇿 19:00 Pardubice – Jablonec
TIP: 1 (1.65)

Jablonec siguran 2 kola pre kraja sezone, na drugoj strani Pardubice-u potreban pozitivan rezultat, jer se bore za opstanak.

Gosti sa kadrovskim ima problema sa povređenim igračima. Izjava trnera David Horejš-a: „Drago mi je što nam je pobeda donela mir i sigurnost za spas. Uglavnom se radilo o rezultatu i to smo uspeli, što se tiče igre nismo mogli da budemo zadovoljni drugim poluvremenom. U sedmici pre Brna, Jovović je ispao iz zdravstvenih razloga, a ni Martinec nije bio u potpunosti na raspolaganju. Imamo dosta povreda i teško nam je to da saberemo. Videćemo kako ćemo u zdravstvenom smislu za naredna dva meča“

Na drugoj strani, Pardubice cilja pobedu, jer se bore za doigravanje u playout-u. Nakon kiksa u prošlom kolu, potrebna je hitna reakcija i pozitivan rezulta, jer je sada poslednji Zlin na samo bod zaostatka.

Sve u svemu, Pardubice bi morao da iskoristi trenutnu situaciju gostiju. Jablonec je već siguran na tabeli, 2 kola pre kraja sezone. Tako da im ovaj meč ništa ne znači. Igramo tip 1. Kao i prelaz 2-1 (24.00), jer su već imali jedan u korist Jabloneca. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje