četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – četvrtak

MANČESTER JUNAJTED – ČELZI

MANČESTER JUNAJTED u ovom momentu zauzima četvrtu poziciju na tabeli uz tri poena prednosti u odnosu na petoplasirani Liverpul, ali imaju i utakmicu manje odigranu od „Redsa“. Stoga, sudbinu oko plasmana među TOP 4 i Lige Šampiona imaju u svojim „rukama“. U poslednja dva duela u sezoni potreban im je samo jedan bod kako bi i matematički osigurali plasman u Lige Šampiona, a nema dileme da će svakako nastojati da urade upravo na predstojećem duelu. Eventualnim trijumfom preuzeli bi i treće mesto na prvenstvenoj lestvici, te sa dosta motiva ulaze u naredni susret. U mini-seriji su od dva uzastopna poraza, te se ekipa „podigla“ nakon nešto slabijih partija, te je samopouzdanje ponovo na visokom nivou. Popularni „Crveni Đavoli“ ove sezone posebno kvalitetna izdanja prikazuju na svom terenu, gde nemaju poraz na poslednjih 27 utakmica u nizu (četiri vezane prvenstvene pobede), što je zaista fantastičan učinak. Ovoga puta, dodatni motiv imaju u činjenici da narednog rivala nisu uspeli da savladaju na predhodnih šest međusebnih susreta (od kojih su pet bili okončani nerešenim ishodom). Van stroja su –T.Heaton (golman), P.Jones (defanzivac), L.Martinez(defanzivac), D.van de Beek (vezista), M.Sabitzer (vezista), M.Greenwood (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – D.De Gea – A.Wan-Bissaka, R.Varane, V.Lindelof, L.Shaw – Casemiro, C.Eriksen – Antony, B.Fernandes, M.Rashford – Martial

ČELZI ima potpuno „košmarnu“ sezonu koju bez dileme jedva čekaju da okončaju. Naime, nalaze se na tek 12. mestu na tabeli sa svega 43 osvojena poena, dosta daleko od bilo kakave „borbe“ za plasman u neka od evropskih takmičenja. Njihova trenutna gol razlika je u minusu 36:42, što i više nego dovoljno govori o tome kakve partije su prikazivali od samog starta prvenstva. Popularni „Plavci“ se nalaze u zaista katastrofalnoj formi, jer su ostvarili samo jednu pobedu na poslednjih 12 utakmica (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali). Pritom, sada odlaze na gostovanje na kojem nemaju trijumf punih 10 godina. Izvan sastava su – M.Bettinelli (golman), B.Badiashile (defanzivac), R.James (defanzivac), M.Cucurella (defanzivac), B.Chilwell (defanzivac), N.Kante (vezista), M.Mount (vezista), A.Broja (napadač), dok je upitan nastup – M.Kovacic (vezista).

Očekivani sastav (3-5-2)E.Mendy – T.Chalobah, T.Silva, W.Fofana – C.Azpilicueta, E.Fernandez, R.Loftus-Cheek, C.Gallagher, L.Hall – R.Sterling, K.Havertz

 

Glavni sudija – S.Attwell

Predlog za tipovanje – 1 / @1.60 ili 1X&2-5 / @1.55 – 4:1

Utakmica je na programu u četvrtak sa početkom od 21h na stadionu „Old Trafford“.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje