petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti u finansijskim i kadrovskim problemima

Mnogi ljubitelji klađenja vole da igraju mečeve nižih rangova takmičenja, a mi smo spremili jednu interesantnu inforamciju koja može da pomogne upravo kod jedne ovakve utakmice. Naime od 17 časova igra se meč u Španskoj 3 ligi, grupa 4, između ekipa La Roda i Jaen.

 

Trenutno stanje je takvo da se La Roda nalazi na 18. mestu sa skorom 5-10-10 uz gol razliku 30:35 i tretno je na mestu koje je vodi u još jedan niži rang takmičenja, u poslednjih par mečeva ekipa La Rode je počela bolje da igra i trenutno je  u seriji od 4 meča bez poraza, 2 pobede i 2 nerešena meča (protiv Kartagine i Marbelje, druge i treće ekipe na tabeli). La Roda je najlošiji domaćin u ligi gde ima skor 1-6-5, a da bi se spasili ispadanja, upravo ovakve mečeve moraju da pobeđuju.

Ekipa Jaen nalazi se na 15.mestu i samo je bolja gol razlika deli od ekipe Cordobe B koja je na 16. mestu koje vodi u baraž za ispradanje iz lige. Na gostovanjima imaju skor 0-8-5 uz samo 8 postignutih i 16 primljenih golova. Pored svega toga, tim je zapao u finansijske probleme i igrači ne primaju platu već neko vreme, što je i njihov trener istakao kao ogroman problem pred ovaj meč. On sigrno neće moći da računa na sledeće igrače: Alex Carmona (21/2 odbrana), Adrien Ruiz (0/0 sredina), Oscar Quesada (22/1 sredina, nije trenirao cele nedelje ali će možda nastupiti), Mario Ramon (18/1 odbrana, pod upitnikom), Viktor Andres (23/1 sredina), čak je i prvi golman Felipe Ramos(25/0) povređen ali će ipak braniti.Uz to napadač Orbegozo (19/2) je otišao iz kluba.

U meču u prvom delu sezone ekipa Jaen je poražena na domaćem terenu, a tada su kladionice upravo nju favorizovale, rezultatom 0:1. Odigrali su 5 međusobnih mečeva, dve pobede La Rode, dve nerešene utakmic e i jedna pobeda Jaen-a.

Uz sve ove informacije i odlične igre La Rode u poslednje vreme, smatramo da kvota od 1,95 koju nude kladionice na pobedu domaćina sigurno ima vrednos, oni koji jure veće kvote mogu da probaju sa kombinacijom 1 i 0-3 gola što se plaća kvotom 2,60, a oni koji traže sigurniju varijantu 1X i 0-3 se plaća kvotom 1,50.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje