ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (19. februar)

Nedeljom je ponuda bogata kao i subotom, te smo za vas izdvojili najinteresantnije nizove sa utakmica širom Evrope. Želimo vam puno sreće danas!

Tip 0-2 bio je prolazan na 10 od poslednjih 12 gostujućih utakmica Viljareala u okviru prve lige Španije. Hoće li biti dobitan i danas na susretu sa Real Sosijedadom?

Atletik Bilbao nije postigao gol na poslednja 3 gostujuća meča u okviru španske La Lige. Hoće li tresti mrežu svog rivala danas?

Na poslednjih 10 utakmica između Selte i Osasune u okviru svih takmičenja viđeno je maksimalno dva gola po utakmici. Hoće li se ovaj niz nastaviti i danas?

Na 8 od poslednjih 9 utakmica Leganes u okviru španskog prvenstva viđeno je najviše 2 pogotka po utakmici. Koliko golova ćemo videti danas na susretu Barselone i gore pomenute ekipe?

Na 16 od poslednjih 19 utakmica italijanske Bolonje na svom stadionu u okviru prvenstva viđeno je maksimalno dva gola po utakmici. Koliko golova možemo da očekujemo danas na susretu Bolonje i Intera?

Peskara je bez pobea na poslednja 24 meča u okviru prve lige Italije. Prekida li se ovaj niz danas?

Kaljari je izgubio na 7 od poslednjih 8 gostujućih utakmica u okviru italijanske „Serije A“. Hoće li izgubiti i danas?

Na 9 od poslednjih 10 utakmica između Kelna i Šalkea viđeno je barem 3 pogotka po utakmici. Hoće li Nemci nastaviti efikasno i danas?

Na 5 od poslednjih 6 utakmica Liona u okviru prve lige Francuske viđeno je barem 3 pogotka. Koliko golova ćemo videti danas?

Šta vi tipujete danas?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje