ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti u vrlo nezgodnoj situaciji!

➡️ NEMAČKA: Regionalliga Bayern
🇩🇪 19:00 Illertissen – Hankofen-Hailing
TIP: D2+ (1.65) #WIN ✅

U ovom trenutku Hankofen-Hailing-u ne polazi ništa za rukom. Protiv Nurnberg-a II primili su 8 golova (8:1), iako se očekivao pozitivan odgovor, u poslednjem kolu prtrpeli su poraz od Buchbach-a, to je ujedno njihov 5 vezani poraz. Zauzimaju 17. poziciju sa osvojenih 30 bodova. Imaju zaostatak od 7 bodova u odnosu na mesto koje vodi u doigravanje. Samim tim dolaze pod velikim pritiskom večeras.

Na prvom mestu, glavni problem je odbrana, koja na momente gubi koncentraciju. Do sada su primili 64 golova, što je ujedno 3. najgora odbrana lige. Kao drugi problem je odsustvo nekih važnih imena: Benedikt Gänger (16/0 D), Samuel Pex (17/1 M), Tobias Richter (20/3 M), Andreas Wagner (26/5 M) i Matthias Lazar (0/0 D) su povređeni, dok je trener-igrač Tobias Beck (26/1 M) pod znakom pitanja.

Izostanci: Hankofen-Hailing

Na drugoj strani Illertissen će pokušati pred svojim navijačima prekine post. Nakon serije odličnih rezultata usledio je blagi pad forme, gde nisu ostvarili pobedu na poslednjih 4 mečeva. Golman Felix Thiel (7/0 GK) neće igrati zbog suspenzije, ostali igrači biće na raspolaganju svom treneru Holger Bachthaler-u.

Gosti dolazi sa namerom da ostvari 3 boda, ali trenutna situacija ne izgleda dobro. Loša forma, odbrana koja prima dosta golova i povređeni igrači. S obzirom da je ovakva situacija, pokušaćemo sa tipom D2+. Illertissen igra pred svojim navijačima, imaće priliku da iskoristi prednost domaćeg terena, kao i trenutnu situaciju gostiju. Igramo na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje