utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 14. april 2023.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


19:30 Ried – Tirol (Austrija – Bundesliga)

Ovog petka pratimo utakmica austrijske Bundeslige, tačnije relegacione grupe, gde će se snage odmeriti Ried i Tirol. Uoči ovog susreta domaćin se nalazi na poslednjem mestu u grupi (od ukupno 6), dok se gosti nalaze na 2. poziciji sa dva boda manje od vodeće Austrije Lustenau. Ove dve ekipe su se u periodu od septembra 2020. do avgusta prošle godine sastale ukupno 7 puta, a pored velikog broja pogodaka imali smo priliku da vidimo i 3 velika prelaza, od kojih su prva dva bila u korist Rieda, odnosno treći i poslednji u korist Tirola. Kako se radi o ekipama koje i primaju i postižu dosta pogodaka nije nemoguće da dođe do preokreta ili prelaza, a nadamo se da će baš tako i biti. Srećno!

2-1 (30,00) / 1-2 (35,00) / PR1 (12,00) / PR2 (10,00) – 1:1 (1:1)

Međusobne utakmice: Ried – Tirol (www.flashscore.com)

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje