subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Grashoper je danas veoma aktivan!

Transfer-aktivnosti u redovima švajcarskog Grashopera ne jenjavaju, s’ obzirom da je tokom ovog nedeljnog jutra ekipa iz Ciriha zaključila čak 4 dogovora. Napadač Marko Đuričin i defanzivac Sulejman Dumbija stigli su na jednosezonske pozajmice, napadač Hefren Suares potpisao je dvogodišnji ugovor, dok je vezista Nikola Gjorgjev prosleđen na dvogodišnju pozajmicu u ekipu Tventea.

24-godišnji centralni napadač Marko Đuričin stigao je na jednosezonsku pozajmicu iz redova austrijskog Red Bul Salcburga. Za aktuelnog austrijskog šampiona je od januara 2015. godine ostvario ukupno 21 nastup, uz 6 golova i 1 asistenciju. Tokom prošle sezone nastupao je na pozajmici u mađarskom Ferencvarošu, a za to vreme uspeo je da zabeleži 32 nastupa i da pritom postigne 11 golova i 6 asistencija, zbog čega je postao drugi strelac i drugi asistent ekipe iz mađarske prestonice. U svojoj karijeri nastupao je za Hertu iz Berlina, Jen Regensburg (na pozajmici), Šturm iz Graca, Red Bul iz Salcburga, Brentford (na pozajmici) i na kraju za Ferencvaroš (na pozajmici).

20-godišnji levi bek Sulejman Dumbija na pozajmicu do leta 2018. godine stigao je iz italijanskog Barija. Za tu ekipu je od septembra prošle godine ostvario svega 6 nastupa, a tokom prolećnog dela sezone kao pozajmljeni igrač u Vićenci je ostvario 3 nastupa. Mladi fudbaler je ponikao u školi fudbala Pariz Sen Žermena, a njihov igrač bio je sve do leta prošle godine.

29-godišnji desni krilni napadač Hefren Suares je za još uvek nepoznatu sumu stigao iz belgijskog Eupena, a pritom je potpisao dvogodišnji ugovor sa švajcarskim “Skakavcima“. U dresu Eupena je od leta 2015. godine ostvario ukupno 49 nastupa, uz 5 golova i 2 asistencije, dok je tokom prethodne sezone odigrao 31 utakmicu i pritom postigao 2 gola. Hefren je u svojoj fudbalskoj “istoriji“ bio igrač Barselone C, Barselone B i prvog tima Barselone, zatim, Sportinga iz Lisabona i Valjadolida, a na kraju Eupena.

19-godišnji ofanzivni vezista Nikola Gjorgjev prešao je na dvogodišnju pozajmicu u redove Tventea, a holandskoj ekipi ponuđena je opcija otkupa kompletnog ugovora mladog Makedonca. Gjorgjev je u prvi tim Grashopera stigao u januaru 2015. godine, kada je prekomandovan iz U18 tima. Do danas je za prvi tim uspeo da ostvari ukupno 40 nastupa, a pritom je postigao 4 gola i 4 asistencije, dok je tokom prethodne sezone odigrao 25 utakmica za prvi tim (3 gola i 3 asistencije) i 5 utakmica za U21 tim (1 gol).


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje