utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Grin Bej Pekers – Klivlend Brauns – Najava meča uz predlog za klađenje

Pored sada već standardnog božićnog NBA programa od ove sezone se u priču ubacuje i NFL. Danas od 22:30 na zaleđenom Lembo Fildu snage će odmeriti domaći Grin Bej Pekersi i Klivlend Braunsi.

Prema kladionicama favorit u ovom meču je Grin Bej sa kvotom 1,27 i hendikepom od 7,5 poena, dok je margina za poene postavljena na 46,5.

Grin Bej u ovaj meč ulazi nakon pobede nad Baltimor Rejvensima u gostima. Pobeda je izvojevana teže nego što se očekivalo. Baltimor je igrao sa rezervnim kvoterbekom, maltene drugim timom i takav imao šansu da konverzijom za dva poena upiše veliku pobedu. Na sreću Grin Beja to se nije dogodilo i na sve to poklopili su se još neki rezultati. Tampa i Arizona su izgubili, što znači da je Grin Bej sada usamljen na vrhu NFC-a.

Klivlend je sa druge strane ojađen problemima sa Covidom na srceparajuć način izgubio od Las Vegas Rejdersa. Šutem u poslednjim trenucima Vegas je slavio i po mnogima stavio tačku na plej of Klivlenda. Ipak, do kraja ima još tri kola i šanse postoje, i dok postoje treba se boriti.

Za ovaj meč se na teren vraća startni kvoterbek Bejker Mejfild i sa njim kao vođom Klivlend sigurno mora biti bolji. I dalje ima tu mnogo problema sa Covidom i povredama, ali nije Klivlend jedini koji se sa time suočava.

Analiza meča i predlog za klađenje:

Grin Bej je u ovom trenutku najjača ekipa u ligi i ima samo jedan cilj, a to je prvo mesto u konferenciji. To je veoma važno za njih, jer uslovi u januaru na njihovom terenu nisu nimalo prijatni. Uglavnom je to jedna ledara sa temperaturom duboko ispod nule i protivničke ekipe ne mogu da se adaptiraju na takve uslove.

Grin Bej je oduvek važio za tim koji ima fenomenalan domaći teren, a samo ove sezone imaju maskimalnih 6-0.

Posle dugo vremena Grin Bej ima solidnu odbranu. Pekersi su u svim linijama odbrane napredovali, a najgore od svega po protivnike je to što nisu kompletni u toj liniji tima.

Napad predvođen Aronom Rodžersom može svakom da spakuje 30+ poena i to nikada neće biti problem.

Klivlend grca i to baš grca. Od ove sezone se baš mnogo očekivalo, ali kao i uvek sa njima možda su to bila nerealna očekivanja. Divizija u kojoj oni igraju je veoma jaka, imali su problema sa povredama i sve je to uticalo da plasman u plej of visi.

Danas su realno autsajderi i to kvota govori.

Ono što malo bode oči jeste mučenje Grin Beja sa timovima iz divizije u kojoj se nalazi Klivlend. Baltimor su dobili jedva, Sinsinati su dobili posle produžetka, a jedino su protiv Pitsburga odigrali kako treba, naravno na svom terenu.

Sa druge strane Klivlend igra dobro protiv ekipa u kojoj se nalazi Grin Bej. Dobili su kući Čikago i Detroit, a na strani su dobili i Minesotu.

Ovo malko bode oči i nije nikakva slučajnost, no u ovom trenutku zaista je teško pretpostaviti da Klivlend ovde nešto može. Kvoterbek im je van trenažnog procesa, izranjavani su povredama, a čisto sumnjamo da će Grin Bej sebi dozvoliti opuštanja kao proptiv Baltimora.

Predlog za klađenje: Grin Bej pobeda sa 7 i više poena razlike

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje