utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Arizona Kardinals – Indijanapolis Kolts – Najava utakmice uz predlog za klađenje

Večeras nas očečuje fantastičan meč između Arizona Kardinalsa i Indijanapolis Koltsa. Blagi favorit prema kladionicama su Kardinalsi, verovatno zbog domaćeg terena. Margina za poene je postavljena na 48,5.

Meč je vraški težak za prognozu. Kardinalsi su čine u blagom padu forme, a to potvrđuje i onaj skanalozan poraz iz prethodne nedelje kada su poraženi od Detroita koji je do tada imao samo jednu pobedu.

Indijanapolis sa druge strane igra uz Grin Bej možda i najbolji fudbal u ligi. Na poslednjih osam utakmica imaju šest pobeda, a poraze su doživeli od Tenesija i Tampe i bez problema su oba meča mogli da dobiju.

Mi se nećemo igrati sa pobednikom, ili poenima, već igramo jednog igrača. Biramo tajt enda Karinalsa Zeka Erca više od 48,5 poena.

Razlog za ovaj tip je činjenica da je Deandre Hopkins van terena do kraja regularnog dela sezone. On je najjača hvatačka opcija za Kardinalse. Kada on igra on je prva pretnja po protivničke odbrane i prvi igrač koji se čuva.

Kardinalsi su bez njega uspeli da izgube od Detroita. Kingsburi je malo eksperimentisao i dao veliki broj targeta za Ej Džej Grina i Krstijana Kirka. Njih dvojica zbirno su imali 20 targeta, a naš junar pored njih još 11.

Jasno je kao dan da ovo neće ići ovako i da to mora mnogo bolje da se rasporedi. Mi nekako naginjemo kao Ercu, jer je najsigurnija opcija. On hvata te kraće rute do 10 jardi, a te rute su najsigurnije po kvoterbeka. Odbrana Koltsa je veoma dobra i verujemo da će vršiti veliki pritisak na Kajlera Marija. U takvim situacijama najbolji prijatelj je upravo tajt end i naš junak Zek Erc.

Od kada je došao u Arizonu iz Filadefije Erc igra više nego solidno. Po pravilu ima veliki broj targeta. Na poslednjih 5 mečeva imao je 11, 7, 2, 9 i 6 targeta. S obzirom da će ovaj meč sigurno biti egal i rezultatski neizvestan verujemo da će Erc imati 7-10 targeta što je dovoljno da prebaci ovu marginu.

Predlog za klađenje: Zek Erc više od 48,5 uhvaćenih jardi

Napominjemo da ovaj predlog od domaćih kladionica možete igrati samo u kladionici Balkan bet. Predlog nije sto posto siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.azcardinals.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje