subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Grobari ne žele Ožegovića

Novi napadač aktuelnog prvaka Srbije, Partizana, Ognjen Ožegović (koji je stigao u Humsku kao zamena za Uroša Đurđevića koji je otišao za 2.5 miliona eura u Olimpijakos) u „najmanju ruku“ nije dobio dobrodošlicu od strane navijača „crno-belih“, popularnih Grobara.

Na prijateljskoj utakmici koju je Partizan odigrao protiv Mačve, navijači kluba iz Humske su razvili transparent na kojem je pisalo – „Kad vidiš grobare spusti glavu dole, ne slavi sa nama, ovo nisu tvoje boje”, a u nedelju su izdali i zvanično saopštenje u kojem se navodi:

„Navijačka grupa Grobari je na prijateljskoj utakmici sa Mačvom jasno pokazala svoj stav po pitanju dovođenja Ognjena Ožegovića. Neko ko je vređao naš klub i navijače ne može biti naš ljubimac i to moraju da shvate svi Grobari i uprava kluba! Ožegović je sada igrač Partizana i mi nećemo narušavati stabilnost ekipe, zalaganjem i borbenošću za dres za koji je plaćen, biće dovoljni da ga ne vređamo ali sigurno ne i dovoljni da ga zavolimo. Put do našeg poverenja i poštovanja je dug, pun je znoja i krvi koji moraju da se proliju za crno beli dres i to svaki novi igrač treba da zna. Ćuti i pogini za svaki pedalj terena do poslednjeg zvižduka, jer već sutra ćeš otići i doći će neko drugi a na kraju smo mi ti koji ostaju zauvek verni Partizanu “ ističe se u saopštenju navijača Partizana.

Ožegović je nosio dres omladinskog tima Crvene Zvezde, a i nekoliko puta do sada je na socijalnim mrežama pisao pogrdne poruke o Partizanu, stoga navijači „crno-belih“ pokazuju animozizet prema svom novom fudbaleru.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje