četvrtak, 09. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Hamad i Olga bez glavnog žreba u Melburnu

Srbija je u obe kategorije imala aktere u žrebu za predstojeći Australijan open i na žalost nijedan nije uspeo da se domogne glavnog žreba. Hamad Međedović i Olga Danilović poklekli su u drugoj rundi i prema viđenom imaće za čim da žale.

Prvi je na terenu bio Međedović koji je posle velike borbe poražen od Jordanca Abdelaha Šejbalaha. Posle velike borbe Šejbalah je slavio sa 2:1, po setovima 6:7 (2:7) 7:6 (7:5) 6:2.

Veliki kiks za Međedovića, jer je nakon sjajnog prvog seta imao brejk u drugom, no Šejbalah je pronašao način da se vrati. Jordanac je u šestom gemu vratio brejk, a nakon toga spasio dve brejk lopte pri rezultatu 4:4. Otišlo se potom u taj brejk koji je dobio rezultatom 7:5 i time čini se prelomio meč.

Međedović nije uspeo da se oporavi, izugbio je tri uvodna gema u odlučujućem setu i to je bio kraj.

Sličan scenario viđen je i kod Olge Danilović koja je pretrpela poraz od Turkinje Zejnep Zonmež. Rezultat je bio 2:1, po setovima 4:6 6:1 6:1.

Nakon odličnog prvog seta i osvajanja isto, Olga se u nastavku naprasno ugasila. Zonmeđ je zagospodarila terenom i protivnici do kraja meča dozvolila samo dva gema.

Srbija će tako u muškom singlu imati četiri predstavnika, a u ženskom neće biti nijednog.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje