četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hermannstadt dočekuje lidera na novom stadionu!

Stadion Municipal Sibiu (Opštinski stadion Sibiu) je konačno završen, na kome će svoje mečeve igrati FC Hermannstadt, stadion će se takođe koristiti i za niz drugih događaja (atletika). Svečano otvaranje uz ceremoniju biće večeras, uoči ovog meča.

Hermannstadt je pobedom na Chindiom pre 3 dana u kupu obezbedeio plasan u narednu fazu. Trener Maldasaranu je na tom meču odmarao nekoliko svojih startera, ali i pored toga uspeli su ubedljivo da savladaju Chindiu. Sa druge strane u ligi, zauzimaju 8. poziciju sa osvojenih 27 bodova, 2 bodova manje u odnosu na Sepsi koji zauzima poslednje mesto u playoff-u. Forma nije na zavidnom nivou, jer na poslednja 5 ligaška meča nisu ostvarili pobedu.

Sa druge strane, Farul je lider na tabeli. U kupu su završili takmičenje, igrali su nerešeno sa CFR Cluj-om, ali to nije bilo dovoljno za narednu fazu. Istina, trener Hagi je izveo vrlo mladi sastav, sa igračima od 16-17 godina, samim tim fokus je sada uperen na ligu. CFR Cluj je na 2. poziciji, imaju 4 bodova manje u oodnosu na Farul-a, ali i utakmicu manje, tako da svaka greška lidra može skupo da košta.

Na kraju krajeva, na novom stadionu, Hermannstadt dočekuje Farul-a trenutnog lidera na tabeli. Uoči ceremonije otvaranja stadiona, očekuje se veliki broj pristalica. S obzirom da je ovo prvi meč Hermannstadt-u, prednost domaćeg terena se isključuje. Sa druge strane, Farul nema pravo na kiks, ako želi da zadrži lidersku poziciju, na prošlom ligaškom meču su deklasirali Botosani (8:0). Mislim da nas očekuje otvorena utakmica, Hermannstadt želi pobedu na svom novom stadionu, imaće punu podršku svojih navijača, samim tim sumnjam da će se braniti, na drugoj strani Farul igra uvek ofanzivno, ujedno su postigli najviše golova od svih timova u ligi. Tako da sam se odlučio za tip ug 2+ (1.55) (2 ili više golova na meču), možda nije loše probati i tip na manji ulog I1+&2+ (1.85) (prvo poluvreme 1+ i 2+ na celoj utakmici). Kvote su iz Soccer kladionice. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje