četvrtak, 09. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Hetafe angažovao dva pojačanja u istom danu,jedno iz Srbije!

Golman Filip Manojlović i levi bek Vitorino Antunes, nova su pojačanja ekipe Hetafe, Manojlović stiže iz Crvene Zvezde u transferu vrednom 1,2 miliona evra, dok je Vitorino Antunes pozajmljen na godinu dana od Dinamo Kijeva.

Filip Manojlović, je golman rođen 1996-te godine, a karijeru je započeo u mlađim kategorijam Crvene Zvezde iz koje i dolazi u ovaj španski klub. Branio je i na pozajmicama za srpske niželigaše Sopot, Bežaniju i Bačku. Za Crvenu Zvezdu je branio na 32 meča. Ima i jedan nastup za mladu selekciju Srbije, ali se očekuje da u narednom kvalifikacionom ciklusu bude prvi golman reprezentacije do 21 godine.

Vitorino Antunes igra na poziciji levog beka, a član je Dinama iz Kijeva sa kojim ima ugovor do juna 2019-te. Karijeru je počeo u rodnom Portugalu i ekipi Fraemunde, a potom je igrao i za Pakoš Fereiru, Romu, Leće, Leiksos, Livorno, Panionios, Malagu iz koje je i prešao u Dinamo za 6 miliona evra. Prošle sezone je za ovaj tim odigrao 28 mečeva i postigao 1 gol. Bio je član Portugalske A reprezentacije na 11 utakmica.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje