utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Hit Premijer lige poručuje: „Tek ćemo da napredujemo“!

Pobedom u poslednjem kolu Premijer lige ekipa Barnlija je zauzela četvrtu poziciju na tabeli i na njoj će ostati makar do srede veče kada su na programu ostali mečevi 17. runde na Ostvru.

Definitivno hit sezone je tim Barnlija, koji su na tabeli ispred Liverpula, Arsenala i Totenhema, a zanimljivo je to da su upisali čak 9 pobeda u prvenstvu. Bez obzira bili domaćini ili gosti, čini se da ekipa Šona Dajša uvek igra na pobedu.

Posle Mančester Sitija i Junajteda njihova odbrana je najboja u ligi sa svega 12 primljenih golova i to je adut na koji igraju momci iz Lankašira. Iako nisu naročito efikasni (16 postignutih golova), pobede od 1:0 su omiljene u klubu.

Nakon što su bacili na kolena i Stouk u samom finišu meča, menadžer Šon Dajš napominje da ekipa mora i dalje da napreduje i da će tek napredovati, bez obzira što su trenutno na visokoj četvrtoj poziciji. Sa oprezom govori o trenutnom uspehu, navodeći da im je samo u mislima naredni meč protiv Brajtona.

Govorio sam već mnogo puta, naravno osećaj je dobar, u gradu i među navijačima se oseti pozitivna atmosfera, ali naš posao je da se fokusiramo na prvi naredni meč, a on dolazi brzo„, izjavio je nakon pobede nad Stoukom menadžer Dajš.

Ostajemo na zemlji, jesmo srećni zbog pobede nakon koje možemo izvući mnogo zaključaka. Nismo igrali baš najbolje, ali je najbitnije da se pronađe način da se dobije – i mi smo ga pronašli!

Svi su se smejali Lesteru one čudnovate sezone, da li Barnli može da učini nešto slično, doduše Siti je neprikosnoven na prvoj poziciji, ali može li se Barnli umešati u borbu za neko od mesta koje vodi u Evropu što bi svakako bio ogroman podvig!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje