ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

HIT PRIČA ŽOZEA MURINJA Srbi, Hrvat i Bosanac za istim stolom i smeju se? To nikad nisam video!

Hrvatski golman Matej Delač, koji je jedne sezone branio u Srbiji prisetio se jednog detalja sa zajedničkog ručka u Čelsiju. Branislav Ivanović i Nemanja Matić godinama su bili važni za igru Čelsiju, a u jednom trenutku su u klubu imali pomoć dvojice Balkanaca.

Golmani Asmir Begović i Matej Delač nisu ostavili tako dubok trag u klubu, ali su tokom svojih dana u Londonu bili deo male grupe koju je čak i Žoze Murinjo primetio.

Trener Čelsija je, priseća se hrvatski golman, svojevremeno održao lekciju o prijateljstvu četvorici fudbalera. Uz jednu zajedničku fotografiju ispričao im je kako Srbi, Hrvati i Bosanci treba skladno da žive!

Sve to desilo se odavno, ali momak koji je svojevremeno bio na pozajmici u Vojvodini pamti reči čuvenog portugalskog menadžera. Ispričao ih je za stranicu “Nogometne ikone” na fejsbuku, a njima je dostavio i pomenutu fotografiju.

Branislav Ivanović i Žoze Murinjo su imali dobru saradnju (Foto: Instagram)

– U Čelsijevoj kantini uz obrok sedeli smo za istim stolom Branislav Ivanović, Asmir Begović, Nemanja Matić i ja. Odmah pored trpezarije u kantini nalaze se kancelarije raznih zaposlenih u klubu… U jednom trenutku našem stolu prišao je Žoze Murinjo s fotoaparatom u rukama i uz kratki osmeh bez reči nas samo uslikao. Bili smo potpuno iznenađeni i komentarisali smo između sebe šta naš menadžer izvodi i zašto – rekao je Delač.

Nisu dugo čekali na odgovor.

– Nakon desetak minuta Murinjo se vratio do našeg stola s četiri fotografije koje je isprintao u jednoj od kancelarija i svakom od nas podelio po jedan primerak. “Nikada u životu nisam video da za istim stolom sede Srbi, Hrvat i Bosanac i smeju se. Odnesite ove fotografije u svoje zemlje i delite ih dalje kao primer”, rekao nam je Murinjo – seća se Matej Delač.

Pogledajte fotografiju o kojoj je reč:


Izvor: MaxbetSport

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje