nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hjuston Teksansi – Klivlend Braunsi – Najava utakmice

Eto nas i u plej ofu NFL lige. Vajld kard vikend otvaraju Hjuston Teksansi i Klivlend Braunsi. Prema kladionicama, blagi favorit u ovom duelu je Klivlend. Njihova pobeda se plaća kvotom 1,65 dok je margina za poene postavljane na 44,5.

Hjuston je bez ikakve sumnje najveće iznenađenje ove godine. Na startu sezone su promenili stručni štab i doveli Demika Rajansa koji do sada nije nikada radio kao glavni trener. Na draftu su birali Si Džej Strauda i kako stvari stoje napravili pun pogodak. Posao koji je Rajans napravio je za svaki respekt i celokupna priča vezana za Hjuston je neverovatna.
Šta tek reći za Klivlend Braunse? Braunsi su zasigurno ekipa koja je imala najviše problema sa povredama. Ove godine su menjali čak četiri kvoterbeka, a ovaj poslednji, Džo Flako je odradio neverovatan posao. Bivši kvoterbek Baltimora i Džetsa je dešavanja na NFL sceni pratio sa kauča, a onda je dobio poziv od Klivlenda i raspametio tamošnu javnost.

Neverovatan je nivo na kojem igra Flako, a i sam Klivlend tako da je hajp oko ovog tima na najvišem mogućem nivou.

Ako bi gledali sve mečeve koji su na programu ove nedelje ovaj je najneizvesniji. Postavlja se nekoliko pitanja? Prvo je svakako iskustvo mladog kvoterbeka Hjustona u plej ofu. Ovo će za njega biti prvi plej of meč u karijeri i sa druge strane će vrebati jedna od najboljih odbrana u ligi. Generalno, ceo tim je mlad na čelu sa glavnim trenerom.

Drugo pitanje je vezano za Klivlend. To je ekipa koja je uvek važila za gubitničku i za svaki niz pobeda momentalno diže hajp koji je često neopravdan. Ne znaju da se nose sa tim pritiskom i po pravilu razočaraju. Za razliku od Hjustona, kvoterbek Klivlenda ima pregršt plej of iskustva i između ostalog jednom je bio šampion.

Iako u plej ofu možda i nije pametno igrati over poene, jer se odbrane dižu na viši nivo, ovde ćemo se oprobati. Razlog je prost, napad Klivlenda mahom igra kroz vazduh i Flako se ne libi da baca loptu iako po utakmici ima barem jedno presečeno dodavanje. Odbrana je dovoljno dobar da trpi te njegove gluposti, a ako pogledamo kako je Klivlend efikasan u poslednje vreme onda taj plan pije vodu.

Svojim agresivnim stilom verujemo da će i Hjuston početi da ide kroz vazduh i to bi trebalo da donese over poene.

Predlog za klađenje: 41,5 + 1,68

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje