ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kanzas Siti Čifsi – Majami Dolfinsi – Najava utakmice

Drugi ujedno i poslednji meč na današnjem programu odigraće se na stadionu Eurohed gde će snage odmeriti Kanzas Siti Čifsi i Majami Dolfinsi. Favorit prema kladionicama Kanzas sa kvotom 1,55, dok je margina za poene postavljena na 43,5.

Ova utakmica će biti jako teška sa praćenje, jer vremenska prognoza kaže da će uslovi biti jako teški. U ovom vreme u Kanzasu su veliki minusi i to će omesti i jedne i druge bez obzira što je Kanzas navikao na ovakve uslove.

Kanzas ove godine ne igra onako kako se od njih očekivalo. Prvi put u eri Patrika Mahomsa odbrana je jači deo tim. Veliki problem ima Kanzas sa hvatačima i sve to je dovelo da oni malo propadnu i izgube onaj nepobedivi sjaj. Protivnici ih se ne boje kao pre i sa njima se može.

Majami sa druge strane očekivano u samom vrhu, ali osetno je da forma nije dobro tempirana. Na sve to imaju velikih problema sa povređenim igračima na nekim ključnim pozicijama. Vadl je do skoro bio povređe, Hil je rovit, u odbrani neće biti nekih bitnih igrača, a na sve to forma Tue Tagovailoe nije najbolja.

Ponavljamo, zbog teški vremenskih uslova ovde može biti svega i izlišno je ovde bilo šta prognozirati. Ono u šta mi verujemo jeste pobednički duh Patrika Mahomsa. Na njihovom stadionu, u plej ofu retko ko se naigrao fudbala. Odbrana Čifsa je dovoljno dobra da zaustavi napad Majamijha koji u poslednje vreme ne igra dobro. Ostaje i da se vidi kako će se Majami adaptirati na te uslove u Kanzasu, jer znamo da je u Majamiju uglavnom toplo i sunčano. Verujte, da to i te kako ima svog udela.

Ove godine su igrali u Frankfurtu i Kanzas je to dobio manje više bez problema. Da, Hil će praviti probleme, ali u globalu Kanzas je šampionski tim i mi verujemo u njih.

Predlog za klađenje: Pobeda Kanzasa 1,55

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje