petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hokej, KHL liga: predlozi za 23. avgust

Danas je na programu 6 mečeva KHL lige. Od timova koji igraju danas jedino je CSKA Moskva već igrala i poražena je od SKA St. Petersburga, pa će prve bodove pokušati da osvoji protiv Lokomotive Jaroslav, tima koji joj je bio dželat prošle sezone. Dosta je teško prognozirati na startu sezone, ali smo za vas izdvojili 2 predloga, pa ako vam neko od njih deluje interesantno možete ga staviti na neki od vaših današnjih tiketa:

18:30  Lokomotiv Yaroslavl – CSKA Moskva H1 (+1.5) kvota @1.35 (Javoslav je odlično odradio pripremni period i spreman je za novu sezonu sa velikim dometima. Teško ko će uspeti da pobedi Lokomotivu sa 2 razlike u areni 2000, pa je za očetivati pošto su klubovi istog kvaliteta, da to neće poći za rukom ni CSKA Moskvi).

18:30 SKA St. Petersburg – Slovan Bratislava 1 i ug+4.5 kvota @1.80 (Ako je neko na papiru veliki favorit ne samo večeras nego i generalno u KHL ligi, to je SKA u odnosu na Slovan. Pobednik se ovde ne treba dovoditi u pitanje, a samo je pitanje do koliko će SKA brojati. SKA ume da se opusti, pa je izvesniji plus na ovoj granici).

Sve pomenute mečeve i kvote možete ponaći u sportskoj kladionici MaxBet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje