subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Šampiona: revanš utakmice plej-of runde kvalifikacija – najave i prognoze (sreda)

Večeras od 20 časova i 45 minuta na programu je još 5 revanš utakmica plej-of runde kvalifikacija za Ligu Šampiona, a naravno za svaku od tih 5 utakmica spremili smo vam kratku najavu i naš predlog za klađenje. Nadamo se da večeras neće biti previše iznenađenja te da ćemo zajedno lako doći do zarade.


20:45 CSKA Moskva (Rusija) – Jang Bojs (Švajcarska)

(prva utakmica: Jang Bojs – CSKA Moskva0:1)

Moskovska ekipa je na veliku sreću došla do pobede na prvoj utakmici pošte jedini njihov pogodak u stvari bio pogodak defanzivca Jang Bojsa, koji je svoju mrežu zatresao u 91. minutu utakmice. Sigurno da bi na toj utakmici ekipi CSKA i remi sasvim odgovara, ali zbog manjka sreće kod domaćina utakmica se po ekipu Viktora Gančarenka završila i više nego odlično. Na toj utakmici Jang Bojsi svakako jesu bili bolja ekipa s’ obzirom da su protivničkom golmanu napravili čak 21 “problem“, ali ni to nije bilo dovoljno najboljem igraču ekipe Gijomu Oari da postigne pogodak. Sigurno da će “crno-žutima“ veliki problem predstavljati to što Gijom zbog povrede butnog mišića tokom utakmice domaćeg šampionata sigurno neće nastuptii protiv moskovskog CSKA i naravno da treba očekivati dosta motivisanijeg domaćina. Mislimo da Rusi praktično ne mogu ponovo da budu višestruko slabija ekipa na terenu, te da će baš večeras pokazati o kakvoj fudbalskoj veličini se radi.

1 @1,80 (pobeda domaćina)


20:45 Kopenhagen (Danska) – Karabag (Azerbejdžan)

 (prva utakmica: Karabag – Kopenhagen – 1:0)

Azerbejdžanski predstavnik je možda i neočekivano za večerašnju utakmicu proglašen autsajderom, s’ obzirom da su na svom terenu uspeli praktično da nametnu svoj stil igre i da sa 16 šuteva ka golu i posedom lopte od skoro 60% budu ubedljivo kvalitetnija ekipa tokom tih 90 minuta. Mogao je naravno Karabag doći i do ubedljivije pobede, ali su igrači Kopenhagena nakon prvog primljenog gola dosta zbili svoje redove i praktično utakmicu okončali odmah u prvom poluvremenu. Danas Kopenhagen mora da odigra dosta ofanzivnije jer im jedino pobeda uz 2 gola razlike garantuje prolaz, dok ih minimalan trijumf vodi u produžetke. S’ obzirom da “Lavovi“ važe za jednu od najkvalitetnijih i najofanzivnijh danskih predstavnika u Evropi nema sumnje da na ovoj utakmici mogu postići gol, ali zbog sve izvesnije defanzivne formacije Karabaga teško da možemo očekivati neku goleadu.

D1-2 @1,55 (domaćin postiže 1 ili 2 gola)


20:45 FCSB (Rumunija) – Sporting Lisabon (Portugal)

 (prva utakmica: Sporting Lisabon – FCSB – 0:0)

Praktično neočekivano lisabonski Sporting revanš susret sa ekipom FCSB-a dočekuje bez ikakve rezultatske prednosti s’ obzirom da tokom te prve utakmice ni jedna ni druga ekipa nisu uspele da postignu pogodak, što je bio možda i najrealniji scenario s’ obzirom da nismo imali priliku da gledamo atraktivnu utakmicu. Nakon te utakmice obe ekipe odigrale su i po 1 susret u domaćem šampionatu, gde je FCSB u gostima savladao Juventus Bukurešt (1:2), a Sporting, takođe u gostima, ekipu Gimaraeša (0:5). Sada je sigurno da i FCSB i Sporting moraju da napadaju, jer eventualni odlazak u produžetke svakako ne bi odgovarao igračima koji su u prvoj utakmici jedna izdržali 90 minuta na terenu, posebno zbog vrućine koja će istina sada biti blaža. Vreme u Bukureštu bez sumnje može da odgovara i jednima i drugima te mislimo da su jako male šanse da i večeras vidimo utakmicu bez golova.

2+ @1,40 (2 ili više golova na utakmici)


20:45 Liverpul (Engleska) – Hofenhajm (Nemačka)

 (prva utakmica: Hofenhajm – Liverpul1:2)

Liverpul je pukom srećom na prvoj utakmici uspeo da zabeleži pobedu, pošto su domaćini pored promašenog penala postigli i pogodak, ali u svoju mrežu, što je dovelo do još veće prednosti engleskog predstavnika. Može se reći da je taj rezultat i najpravedniji, s’ obzirom da su i jedna i strana imale mnogo grešaka, a da su “Crveni“ bili nešto dominantnija ekipa bar prilikom napada. Sada Liverpul svakako mora da postigne još 1 pogodak, čime bi praktično rešio pitanje prolaska, a sudeči po činjenici da se utakmica igra na “Enfildu“ nema sumnje da svojim navijačima moraju da prirede veoma kvalitetnu utakmicu. Mislimo da za njih neće biti mnogo problema, iako ne očekujemo da Hofenhajm bude nevidljiv na terenu.

1 @1,65 (pobeda domaćina)


20:45 Slavija Prag (Češka) – APOEL (Kipar)

(prva utakmica: APOEL – Slavija Prag – 2:0)

APOEL je možda i očekivano došao pobede na svom terenu tokom prve utakmice s’ obzirom da je i ovog puta klima na Kipru bila veoma važan faktor. Do pobede od 2:0 Kiprani su stigli već do 10. minuta, a iako je u nastavku meča Slavija bila višestruko dominantnija ekipa konačan rezultat nije promenjen. Jasno je sada i jednima i drugima kako stvari stoje, ali sudeći po karakteru Slavije kao ekipe nema sumnje da će pokušati bar da postignu gol na ovoj utakmici i ako ništa drugo bar se spasu katastrofe, iako šanse za prolaz donekle i postoje. Pred APOEL-om danas je samo jedno što mogu da urade, a to je da se brane, jer nema sumnje da ako se otvore i krenu da jure taj 1 pogodak, da će dosta kvalitetnija ekipa Slavije uspeti to da iskoristi. Mislimo da će tako nešto ipak biti realan scenario te da će Slavija ipak uspeti da iskoristi greške gostiju koji zbog svog karaktera zasigurno neće postaviti bunker.

1 @1,60 (pobeda domaćina)


Svaki predlog predstavlja lično mišljenje urednika i šanse za prolazak nisu 100% sigurne. Ukoliko prepišete to radite na sopstvenu odgovornost, a mi Vam želimo svu sreću.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje