nedelja, 10. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Hokej, prijateljske utakmice: predlozi za 7. avgust

Polako se i hokejaške lige pripremaju za početak nove sezone. Sezonu će otvoriti ruska KHL liga, koja startuje za tačno dve nedelje, a tokom septembra će početi i ostale najjače hokejaške lige u Evropi. Svakodnevno ćemo pratiti i analizirati hokejaške utakmice, ali ćemo se u ovih 15-tak dana lagano uvoditi u sezonu, analizirajući brojne prijateljske mečeve. Dans je na programu 14 utakmica, od kojih su 8 več okončane. Prvi predlozi će se odnositi na dva meča koja se igraju u posle podnevnim terminima:

17:30 Poruba – Karaganda  H2 (-3.5) kvota @1.65 

Predlog je pobeda gosta od minimum 4 gola razlike. Razlika u kvalitetu je velika. Domaćin je član trećeg po rangu takmičenja u češkoj i već je doživeo ubedljiv poraz od Prerova člana druge lige sa 1:6. Sada mu na megdan dolazi jedna od najbolih ekipa Kazakstana, koja je u dosadašnjem delu priprema, bila jako ubedljiva protiv najboljih ekipa u Slovačkoj. Ovde bi golovi gosta trebali da se nižu kao na traci.

19:30 Cska Moskva – Servet Ženeva 1 i ug +4.5 kvota 1.90

Predlog je pobeda ekipe Cska iz Moskve uz najmanje 5 golova na meču. Khl liga je najkvalitetnija u Evropi, ali je jedna od najboljih u ostalom delu Evrope, Švajcarska liga. Cska iz Moskve se u švajcarskoj priprema za novu sezonu, i prvi u nizu mečeva na švajcarsko tlu je, duel protiv Serveta. Servet kao i većina ekipa u švajcarskoj voli da igra na gol više i verujemo da će to pokrenuti, nešto defanzivnije nastrojeni, Cska iz Moskve. I tradicija je na strani golova, pa su jedina dva međusobna duela završena rezultatima 3:3 i pobedom Serveta od 5:3.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje