subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hokej, ruske lige: predlozi za 21. oktobar

Za razliku od fudbala u hokeju je gotovo uvek dosta bogatija ponuda petkom nego subotom, ali i danas ima dosta utakmica iz nekoliko liga, a izdvojen je po predlog iz ruske KHL, VHL i MHL lige. Svi tipovi i kvote su iz sportske kladionice MaxBet:

KHL liga – 11:30 Kunlun Red Star – Vladivostok Gost -2.5 kvota @2.20 (Iznenađujući velika kvota na gost manje od 2.5 gola, ako se uzme u obzir da je tim iz Pekinga kvalitetniji rival, a da gosti iz Vladivostoka nisu toliko dobri u ofanzivi).

VHL liga – 12:00 Novokuznetsk – Heilongjiang ug-6.5 kvota @1.30 (Duel jednog od tri najneefikasnija i najefikasnijeg tima lige. Ranije utakmice su pokazale da i gostujući tim kada ima za protivnika neefikasnu ekipu igra na manje golova, pa su velike šanse da se na kraju utakmice ekipe zaustave na najviše šest gola).

MHL liga – 14:00 Tyumensky – Avto X2 i ug +5,5 kvota @2.32 (Avto ima sjjan mladi tim do 20 godina, dok je Tyumensky legion pozitivno iznenađenje, a pogotovo kući prikazuje sjajne partije. Treba se nadati ofnzivnoj utakmici, a gost je favorit za pobedu).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje